Valaki azt írta a másik topikban, hogy menekülni kell a süllyedő hajóról. Mégis mitől "süllyedő hajó"? A telekommunikáció tarol, a hadipari rendelésállomány jelentős, a nemzetközi vonal nagyon erős, Jászai még mindig rendkívüli és meghatalmazott nagykövet, akinek a lemondását egyelőre MP nem követeli. A szerződéseket újra fogják tárgyalni úgy, hogy mindenki jól járjon. A mai pánik teljesen irreális, mesterségesen generált.
Fordítva ülsz a lovon! Pont most nem szabad venni! Rice ebben biztos nem szakértő, persze én se. De! Pénteken egy ilyen napon életveszély, most volt egy kis visszapatt a mélypontról, ahová minimum még vissza fog nézni! Reméljük csak odáig, mert ha alámegy, akkor bizony még van tér lefelé.
Igen, visszaaludtam és ezt álmodtam: néhány miniszter megkerte MP-t, hogy jó jó hogy számon kell kérni aki rossz emberkedett, de mintha ez inkább valami frusztraltsagot, bizalomvesztest hozott volna /nem csak a fidesznel/. MP mint bölcs vezér hallgatott rájuk és két hónapig csak dolgoztak, nem beszéltek. Arfolyam:4000
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.