A "választási zárolás": Több elemző szerint a Bizottság megvárja a 2026. áprilisi magyarországi választások eredményét és az azt követő kormányalakítást, mielőtt aláírná a hitelszerződést.
Borítékolható volt. Ez is az egyik story ami nyomja az árfolyamot. De egyszer majd minden a helyére kerül... remélhetőleg még azelőtt ,mielőtt kiszorítják a közkezet.
Sajnos ez várható volt . De én már abban se hiszek ,hogy majd ettől lesz emelkedés . A választási pánikot meg hagyjuk szerintem . Lassan 4 hónapja esés van csak . Eközben a Rába meg emelkedik , ott nincsen választási para ?
Ezek szerint a Rheinmetall még több termékben bővülni akar és már azzal számol, hogy rövid időn belül 2040re tudja majd csak teljesíteni a megrendeléseit. Hát ezen érdemes elgondolkodni... Ez mekkora piac lehet majd a 4IGnek? Ekkora távlatban a cégalapítás 1 EUn kívüli nagy hadiipari céggel simán kifizetődő üzlet lehet. Remélem a következő 1-2 hónapban lesz bejelentés is, új cégről, vagy cégekről. Ha a 4IG 20%-os tulaj lenne a közös cégben, már az is jó lenne és pár országra kapna külön jogot az értékesítésre. Jöhetnek USA, török, arab és izraeli cégek is, hogy az EU piacára belépjenek, mert a SAFE pénzek miatt kell a részbeni EUs gyártás. Ezt ki kéne használnia a cégnek. Szerintem most Jászaiék ezen dolgoznak 1000el :D Valószínű a sok választási pánikoló mellett van 1 nagyobb aki kiszáll itt 3000 alatt és nem várja meg a választásokat. 2855ft és 315milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.