Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
jofej kedd, 15:21
Előzmény: #87832  Ahham
Ez a Fidesz mindent ellopott szöveg, már nagyon idegesítő. A baloldali kormányok szinte teljesen lenullázták az állami vagyont. Csókosoknak fillérekért "privatizáták" az állami cégek egy részét, a maradékot pedig eladták külföldieknek busás jutalékért cserébe. Az aranytartalékot lenullázták, a Fidesz vásárolta vissza, a 3 tonnát 110 tonnára emelte. Az állami vagyon 16 év alatt megduplázódott úgy, hogy az emberek életszínvonala is hatalmasat javult. Biztosan vannak fideszesek is akik gazdagodtak, de többségében az sem volt lopás, hanem a helyzetükből adódóan tudtak kihasználni olyan lehetőségeket, amikhez egy átlagember nem juthat hozzá. Ez nyilván nem etikus, de nem lopás. Ez a korrupció és lopás vádaskodás magyar sajátosság/irigység, a magyarországi helyzet e tekintetben semmivel sem rosszabb az EU-s átlagnál.
Ahham kedd, 15:10
Előzmény: #87836  Schmidt
amúgy igazad van, tényleg nincs értelme.
Ahham kedd, 15:09
Előzmény: #87837  Kyni
Mint írtam, a kutyát már láttam, én inkább az ebet választom.
Kyni kedd, 15:07
Előzmény: #87832  Ahham
OFF-topic: 
És még sorolhatnád nagyon sokáig sajnos (pl. munkahelyek megszűnése, zömében minimálbéres foglalkoztatás, elöregedő orvostársadalom, vidék leszakadása, keleti országrész folyamatos elszegényedése, idősek gondozása ápolási díj mellett, stb.) 
Szerencsés, aki ezeket nem érzékeli a saját bőrén...
Egy igazi baj van mindig ezzel az egész választással: egyik kutya, másik eb!
Schmidt
Schmidt kedd, 15:02
Előzmény: #87831  BT55
Minek? Egyszeruen nincs ertelme.
rice2 kedd, 14:55
Előzmény: #87833  rice2

nekiment így helyes
3090ft mi meg lassan nekimehetnénk a 3100 feletti szinteknek :D
BT55
BT55 kedd, 14:53
Előzmény: #87805  paprikasjano
Mkkp képviselő vagy? :D Jelenleg most vágja haza a pártját, mert benyomta, hogy füvet akar termelni. :D 
rice2 kedd, 14:53
Előzmény: #87824  tschi-

"nem arról szólt, mint amit ő gondol"
Ne akard a számba adni, hogy mit gondolok.
Én azt írtam, hogy ők is loptak és hazudtak és ezt be is vallotta. Az egész országot évekig félrevezették.
Egyébként pont Gyurcsány volt ha jól emlékszem aki ellenzékben Orbán kerítésépítésének is neki ment és be akart fogadni menekülteket a saját házába is :D EUs propagandát tolta...
A lényeg a másik oldal jobban eladta az országot mint a mostani kormány és ezt is elfelejtik sokan.
Itt is  a fórumon is, amíg a T-Sys volt a legnagyobb informatikai cég az még sok kicsi speki szemét nem csípte, de az, hogy a 4IG lett és páran gazdagodtunk Jászaival, már sok kimaradt szemét csipi.
Ez van máshol is a külföldi ingatlanos az jó a hazai már nem, külföldi cég jó, hazai nem, stb.
Pont 1 ország gazdasági erejét az is méri, hogy milyen erős hazai cégei vannak. 
Orbán az elmúlt éveket a hazai cégek megerősítésére próbálta használni, csak kicsit túltolta és ez sok embert irritál, pedig lehet hosszabb távon ezek nyerő cégek lesznek az országnak. 
és ebben most pont a 4IG és a Rába is keményen benne van!
Nem normális a másik fórumon ma is 10X leírta, hogy mínusz, csak esni tud, meg esik, meg esni fog, meg nem tud emelkedni, stb. erre zőőőd!!!    Minek közvetít és beszélget magával? HIHETETLEN!
Ha piros lesz, még 5X leírja megint :D
3085ft és 280milla
Ahham kedd, 14:52
Előzmény: #87825  BT55
Mi szar, kezdjük ezzel:
Közlekedés - tömegközlekedés. Okádék állapotú vonatok közlekednek, fél órás késésekkel. Nyugat-Európában 200-300-zal megy a vonat, itthon 2 óra Miskolc-Bp. Mikor főiskolás voltam, 20 éve, 1 óra 50 perc volt ugyanez. 
Buszok - szintén.
Persze azért, mert a batidai mester szerint a magyarok az autók mellett tették le a voksot, ezért az úthálózat feljődött. Hát javaslom a grófnak, jöjjön el hozzánk borsodba és nézze meg ezeket az utakat.
Oktatás - bődületes létszámhiány, egyre nagyobb osztályok, egyre butább tanárokkal. Fejlesztőpedagógus alig van, integrálható autista gyermekemet 50 km-re kell óvodába hordanom, mert a kisebb 20-30 000 ezres városban nincs megfelelő pedagógus. És minden fejlesztést magánúton kell fizetnem, mert az állam nem tudja ezt biztosítani. Kicsit fentebb említhetném az erasmust.
Infláció - rekord az eu-ban. hogy lehet? Csak nálunk van ukrán háború?
Lakhatási válság - láttad már mibe kerül manapság egy albérlet? vagy egy lakás? hogy lesz a gyerekednek lakása, ha 200-300 ezret fizet ki albira, miből rak majd félre, hogy lakást is vehessen? És nem, ne gyere azzal, h nem kell mindenkinek lakás, mert kiváncsi lennék, hogy ha nyugdíjas leszel lakás nélkül, hogy fogod kifizetni a 200-300 ezres albit, a 200 ezres nyugdíjból.
Egészségügy - láttad, hogy néznek ki a kórházak? láttad, hogy már hogy hány ember hal meg kórházi fertőzésben? Én viszem a kórházba a szappan, wc-papírt, ha szarni akarok bazmeg. Ez normális?? Éves várólisták vannak, ez normális? Vagy te eleget keresel, hogy mindent a magánban oldj meg? Egy egyszerű ambuláns nőgyógyászati műtét 2 milliló volt.
És ami a legjobban felbasz, hogy 16 év teljhatalommal, korlátlan eu-s forrásokkal ez a kutya tényyleg oylan országot építhetett volna, ahova visszajönnek a fiatalok. Ehelyett ellopta és a saját és barátai zsebébe tette. Nekem gerincem van, az én értékrendemmel ez a tolvajlás, a csalás, a hatalomhoz görcsös ragaszkodás nem összeegyeztethető. És akinél igen, ott fejben és/vagy gerincben nagyon komoly problémák vannak.
BT55
BT55 kedd, 14:52
Előzmény: #87806  Schmidt
Pont a hozzád hasonlóakról szól: akik egy sorban képesek reagálni egy kifejtésre, de azt is fikázzák. Igazi szarista vagy. Majd ha tudsz 20 sorban reagálni akkor esetleg komolyan veszlek. 
jofej kedd, 14:49
Előzmény: #87828  Nemtommilesz
Reméljük, hogy nem így lesz. Ilyen mértékű korrekció után én tisztességes emelkedést várok. Hajrá húsvét, hajrá feltámadás!
BT55
BT55 kedd, 14:47
Előzmény: #87826  tschi-
Így legyen, így legyen!
Nemtommilesz
Nemtommilesz kedd, 14:45
Előzmény: #87827  Imrus55
Előcsalja a vevőket aztán rájuk önti
Imrus55 kedd, 14:44
3095.- r ...na végre zöld!!!
tschi- kedd, 14:43
Előzmény: #87823  Ahham
A Fidesztől nem várok programot, láttuk, hogy eddig mit csináltak, látjuk, hogy merre haladnak. Jobboldali pártként hoztak egy csomó szociális intézkedést, ami nem fenntartható. Mindenki értékeli, hogy ez jó-e neki vagy nem. A másik oldalon szintén van egy jobboldali párt, aki szintén egy rakás szociális intézkedést rakott a programjába, ami ugyanúgy fenntarthatatlan, sőt, ront a helyzeten. Viszont már most tőzsdei cégeket darabolnának fel, menedzsmentjüket cserélnék, tulajdonosi struktúrát változtatnának. Akinek ez jó az válassza ezt. 
Viszont egy valamiben biztos vagyok: bárki nyeri a választást, kiigazítás lesz. Elkerülhetetlen. Főleg, mivel mind a három hitelminősítő leminősítéssel fenyeget, az egyik ráadásul bóvli kategórába. Ami a kampányban van az csak porhintés.
Nekünk részvényesek a lényeg: erős nemzetközi partnerei vannak a cégnek és választások után nagy valószínűséggel lesz SAFE hitel. 4 hetet kell kibekkelni...
BT55
BT55 kedd, 14:35
Előzmény: #87823  Ahham
Nem olyan lett a világ mint volt korábban és már nem lehet "jöjjön az új és mutassa meg".  Valahol megdöbbenve olsvastam ezt. Engem amatőrök ne képviseljenek! A mostani elmondásod szerint minden egy szar. Akkor szerinted a mostani 2 év alatt összerakott sztár válogatott projekt párt, tele meg nem értett zsenikkel, volt a fideszbe beilleszkedni képtelen alakokkal, fegyőr bandival akinek 10 év kellett, hogy nullára levitt egy pártot és jelenleg is azért küzd, hogy valahol dolgozhasson, a szabó timeákkal, mérő verákkal és a többivel, szerinted ez mitől lesz jobb? :D Komolyan kinevetlek. Soha ezekre semmit nem mernék bjzni. ajánlom figyelmedbe a mkkp-ét és budai polgármester-pártelnökének ténykedését, egy év sem kellett és vágja haza a kerületet ahol korábban Pokornyit szidták mert minden is szar amit csinált... Nekem ne jöjjenek aranyásók, nekem nem kell jöjjön valaki azt nézzük meg, lószart. A mostani rendszer egy rendszer, minden előnnyel hátránnyal, a másik oldalon szektát látok, rajongókat és amikor megkérdeznek majdnem bárkit, hogy mi a szar el sem tudják magyarázni. :D 
tschi- kedd, 14:26
Előzmény: #87818  Audax1
Nem méltatta senki, Rice hozta szóba :)
Annyit írtam, hogy nem arról szólt, mint amit ő gondol. De el kell olvasni vagy meg kell hallgatni. De szerintem erről lapozzunk.
A 4iG-ban meg ki kell bekkelni ezt a 4 hetet még, utána tisztábban látunk. 
Ahham kedd, 14:23
Előzmény: #87821  tschi-
Nyilván a programoknak a fele mese. A Fidesznek pl nincs is.
De ami most van, azt napi szinten látjuk, h szar. Miért adnánk újabb 4 évnyi esélyt, ha 16 semmire nem volt elég? Jöjjön az új, mutassa meg, aztán, ha ugyanilyen balfasz lesz, mehet is. 
tschi- kedd, 14:23
Előzmény: #87820  sztiv
Szerintem nem. Ezek egyelőre csak szép szavak. Szerintem ennél több kell. Most, hogy olajpiaci sokk van a világban, lassan szerintem mindegy, hogy milyen olaj jön, csak jöjjön. A gáz ugyanez. Úgy látom lassan ebbe az irányba fordulnak Európában is, mert nem lesz más. Érdekes a belga miniszterelnök tegnapi nyilatkozata, hogy normalizálni kell Oroszországgal a kapcsolatokat és vissza kell szerezni az olcsó energiát.
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20260316/kimondta-egy-europai-kormanyfo-amit-allitolag-zart-ajtok-mogott-mar-sokan-gondolnak-putyinrol-824752
tschi- kedd, 14:15
Előzmény: #87814  Ahham
Nyilván nem jó ami van. Viszont én vettem a fáradtságot és elolvastam a TISZA programját. Mind a 238 oldalt (valójában 243 oldal, de az utolsó oldalak üresek, oda valószínűleg majd a párt Csavardi Samuja írja le a saját történetét, mint Gyűrűk urában).
A fejezetek többsége a következőképpen épül fel: 1. Jelenleg minden sz@r. 2. Megtartunk mindent ami most van. 3. Még többet adunk, mint ami most van.
Hogy ebből hogyan lesz jobb ország, azt nem tudom. :)

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek