Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
sprint53 ma, 08:01
Előzmény: #87700  Ecpec
Miért lennénk kiszorítva?  Sok szállal kötődünk a RM.-hoz. Nekik is kellenek a partner cégek, a megrendelések teljesítéseihez. Szerintem, még bővülnek is a kapcsolataink több területen.
Ecpec
Ecpec péntek, 23:43
Előzmény: #87698  BigD21
Az lehet, de az igazi kérdés az az, hogy mi hol leszünk? Kiszorítva-e, avagy se? 
BigD21 péntek, 21:48
Rheinmetall jelenleg történelmi növekedési fázisban van, amit a globális biztonságpolitikai helyzet és az európai fegyverkezési hullám hajt. A vállalat stratégiája a "tiszta" védelmi ipari fókuszra és a technológiai dominanciára épül.A legfontosabb jövőbeli irányok:
  • Drasztikus növekedési célok (2025–2030):A menedzsment célja, hogy a 2024-es kb. 10 milliárd eurós árbevételt 2030-ra 40–50 milliárd euróra növelje. Ez ötszörös bővülést jelentene egy évtizeden belül.
  • Fókuszváltás a védelmi iparra: A cég 2025 végétől megkezdte a civil autóipari üzletágainak értékesítését, hogy teljes erőforrásait a katonai megrendelésekre (járművek, lőszerek, légvédelem) fordítsa.
  • Új divíziók létrehozása: 2026-tól a struktúra átalakul, külön szegmenseket hoztak létre a légvédelem, a digitális rendszerek és a haditengerészeti rendszerek (Naval Systems) számára.
BigD21 péntek, 21:43
https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2026/03/rheinmetall-amerika-2-3-heten-belul-kifogy-a-raketakbol
Armin Pappergernek, a német Rheinmetall védelmi ipari vállalat vezérigazgatója adott interjút.
“A Rheinmetall közel 70 milliárd eurós megrendelésállománnyal rendelkezik, amely várhatóan az év során akár 140 milliárd euróra emelkedhet. A megrendelések többségének a szállítási határideje ugyanakkor 2029-re és 2030-ra esik.” 
Ezek nem egy -két éves tervek, megrendelések, beruházások!
“Ezért valószínűleg egy második és egy harmadik fázis következik, 2035-ös, illetve 2040-es szállítási határidőkkel.”
Egy-két év múlva már hol lesz a 3 k-s árfolyam!!!
Sehol…
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 18:23
Előzmény: #87696  Kawaszabi77
Meg kell nézni, hol van ertelmes beszallo esetleg ujra, persze mar hosszabb idotavban, es ujra megfogni az emelkedest ;)
Kawaszabi77 péntek, 18:15
Előzmény: #87695  Nemtommilesz
Jól csináltad!800-ról 6x ozott!Igy is még 4x-ezett!Aki nem adta el ilyen vagy olyan okokból,az most rövid távon nem járt jól!Ez már tény!
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 17:43
Előzmény: #87694  Kawaszabi77
:))) nehéz feladat :) mint eladni a papírt mikor emelkedik. Egyébként anno decemberben Miattad is döntöttem ,hogy eladom, mikor karózták már 100k darabokkal 4k felett....eszembe jutott, Te már az emelkedésben azt mondtad már 2700-nál, hogy kezd melegedni a pite, lehet gondolkodni a sávos eladásban....na akkor rányomtam 4150 nél......
Kawaszabi77 péntek, 17:23
Előzmény: #87689  Nemtommilesz
Kéményseprőt látsz,akkor meg kell fogni a gombod,amig fekete macskát nem látsz!És le kell köpni,ha átmegy előtted az úton,de csak ha jobbról balra!És közbe 3x toppantasz a bal lábaddal!
Kawaszabi77 péntek, 17:13
Előzmény: #87685  vargi333
Igazad van!Idei évbe már nem lesz semmi látnivaló inkább!Szerintem úgy helyesebb!ikszelésig a fű se fog nöni,ha meg Irán nem dobja be a törülközőt,akkor utána se!Ukrikat meg már leszarja a világ,azok már nagyjából mindegy mit kevernek,mert újat nem fognak senkinek mutatni!Vonuljon ki a Putyin,nem adnak át semmi területet,legyőzik az oroszokat!Kábé olyan szint ez,mintha idejönne hozzám a kisnyugdijas Józsi bácsi a lakótelepröl a Daewoo Ticojával,azt bekiabálna nekem:Mi van Szabi?Megveszlek kilóra!Meg legyorsulom a Porschédat a Ticommal!Na ez az elmebeteg szint kábé,aminek a realitásokhoz köze nincs!úgyhogy ezeknek a sztoriknak isszuk most is a levét!Üdv vargi!Szép hétvégét!Kitartást!idei év a torkos borz éve!Nagy szopások voltak,vannak,meg lesznek is!
vargi333 péntek, 17:13
Előzmény: #87686  vargi333
10 minusz...emberek szégyeljétek MAGATOKAT!!!!!
Atti67 péntek, 17:11
Előzmény: #87690  Zno
Na jól van,zöld lett.Reméljük a hét végén csitulnak a harcok,és szebb jövő hetünk lesz.Jó hét végét mindenkinek!
Zno péntek, 17:08
Z: 3210
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 17:07
Előzmény: #87688  Grandma
Nem vagyunk babonásak, de mit is kell ilyenkor csinalni? Fekete macskát létra alatt átzavarni, közben a kéményseprő letépett gombját bal váll fölött jobb tenyérrel hátradobni, hogy a macska hátára essen? :)
Grandma péntek, 17:01
3. hó + 13. nap + péntek. Ez remélem szerencsét hoz, és innen már fölfelé veszi az irányt.
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 16:48
Előzmény: #87686  vargi333
Én sem sajnálom, de azt ne feledd, hogy aki így járt nem igazán tett az árfolyamba 1000- 5000 között. Az emelkedést nem ők finanszírozták, ők inkább moziztak közben, és élvezték a hulló 20k bankjegyeket :)
vargi333 péntek, 16:33
Előzmény: #87684  Nemtommilesz
Én egyáltalán nem sajnálom Szabitól és a fiától, még nagyon sok sikert Nekik az Életben!!!! Igy tovább!!!! Nagyon jókor volt jó helyen, jól gondolkodott hosszú távon, ami bejött neki és kevés embernek!!!! Itt egy napon belül megy a sírás-rívás....ŐK évekig ültek a kezükön.....nem sokan vannak.... Szép hétvégét Mindenkinek!!! Szuper idő lesz mindenre, ki kell használni ez elő-tavaszt!!!!!
vargi333 péntek, 16:29
ennek mára és a többi rvnek is ennyi volt mára....aki akarta tengerentúl is kikapta....most már nyugi, mindenki mehet a balcsira sütkérezni, grillezni, családozni, haverozni...ittt már a BÉT-en nincs sok látnivaló!! Szép hétvégét Mindenkinek!
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 15:32
Előzmény: #87683  Kawaszabi77
Ritka mikor a 10x aztán arra  5x  split ilyen emelkedés előtt a Jóisten kegyéből az öledbe hull
Kawaszabi77 péntek, 15:21
Előzmény: #87677  rice2
Én is ilyen skalpvadász voltam mindig!Sikerült megszedni magam,de sokaknak nem sikerül!Pont azért mert aki mohó,az is elbukik,aki meg nem mohó,az meg nem tud kimaxolni ralikat!A lényeg,hogy gyorsan meggazdagodni a tőzsdén is meg máshol is az kurvakemény feladat!Én már nagyon nem is nézem,főleg mikor ilyen szar minden,meg úgy vagyok vele,ha én már többet nem csinálok semmit,akkor sincs semmi!Úgyhogy tulajdonképp rábiztam mindent a fiamra!Nekem már nem kell semmi,amit csak ember akarhatott,meg gyerekfejjel beálmodoztam magamnak,azt megvettem!innentől napi 2 kifli amit elrágok,meg az a kanna benzin amit elkocsizok vagy elmotorozok,másra nincs szükségem!idén még egy kötést nem csináltunk!lehet nem is fogunk!Azt akkor mi van?Semmi!Igaz?A fiam most is egy pénzdijas sakkversenyen játszik napok óta,én meg élvezem a napot,kocsikázok!Idegeskedni nem akarok!Várunk!Majd az idő mindent megold!A közgyülire ha tudok,akkor jövök!Csak egészség legyen!Irány a Balcsi rice Neked is,szép az idö,egy pohár bor,hintaszék,azt nézd a naplementét!
Grandma péntek, 14:31
Előzmény: #87667  Nemtommilesz
Mostanában vettem is. :-)
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 14:24
Előzmény: #87678  Corleone8711
Lebeszélő vagy mert olcsón akarsz venni ! De nem dőlünk be :)

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek