Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rice2 péntek, 10:26
Előzmény: #87657  Zno

"Mesterséges."
Hidd el, hogy a kicsik eladásai hozták le ide. Az elmúlt 3-4 hónapban a többség csak egymást biztatja eladásra, stb. Több a negatív "szurkoló" akinek minden is rossz. sok negatív ámokfutó ossza most az észt.
Madrid a másikon tegnap 25X írt. Hihetetlen, papír nélkül és már 200ft-on is lefelé várta az árfolyamot és azóta is. Amikor régen 100ft lett az árfolyam a hírre, hogy Mészáros beszáll, már sokan tömést írogattak és azóta is folyamatosan. A közkéz még ennél soha nem volt kisebb, tehát a nagyok saját magukat tömték ki és nevetnek a kicsiken, akiktől elszedték az olcsó papírokat. a mostani választási félelem is 1 alkalom, hogy olcsón elszedjék a pánikolóktól.
A sok háború pont arra világított rá, hogy akik eddig azt hitték, hogy 10 év fegyverkezés jön, azok számára kiderült, hogy 15 év sem lesz elég. A 4IG pont erre a jövedelmező piacra tette be a lábát.
Ez még messze nincs beárazva és a következő 2-3 évben több, komoly nagy rally jöhet szvsz.
3160ft
Rellim
Rellim péntek, 10:22
Előzmény: #87658  rice2
Ebben egyetértünk.
A szerződéseket gondolom nem a takarítók írták, biztos, hogy gondoltak mindenre.
rice2 péntek, 10:16
Előzmény: #87656  Rellim

Másfél hónapig sem volt 4400 felett az árfolyam. Nem voltak kiugróan nagy forgalmak azokon a napokon.
Mivel sokan napiztak a 4IGvel akkor, lehet, hogy a kötések 20%-30%-a napon belüli volt.
Nem olyan sokan ragadtak be, mint amennyien még itt is komoly nyerőben ülnek szvsz.
Sokan nem hiszik, pedig szerintem MP nyilatkozata miatt adják sokan, mert ígérte a hadiipar eladásának a felülvizsgálatát. Szerintem azt jogszerűen lepapírozták és marad minden a 4IGnél. Nincs ok pánikolni!
Pár nagy olcsón elszedi a pánikoló kicsiktől.
5000e-es árfolyam is innét lassan +60% emelkedés után jöhetne. Jönni is fog még idén, jönnek az újabb csúcsok szvsz. Amilyen gyorsan lejött, úgy mehet is majd fel.
Egyébként régóta mondom, hogy érdemes sávosan venni, mert akkor nincs az, hogy nagy pakkal magas beker költség lesz. Ha esik ott tovább lehet gyűjteni... 
3215ft és 88milla
Zno péntek, 10:16
Előzmény: #87656  Rellim
Aki ott vette annak valóban nem lehet most mosoly az arcán, de ekkora bukót nem szabad realizálni, inkább várni kell. Nem hiszem, hogy 1 évnél többet. Nyilván ha világválság lesz az mindent keresztűl húzhat és nem csak minket érintene. Majd kitalálnak erre is megoldást én optimista vagyok. 
Az hogy most itt van az árfolyam mesterségesnek tartom. Ebből kiindulva ha az érdek mást diktál ez gyorsan meg fog változni.
Rellim
Rellim péntek, 09:59
Előzmény: #87655  Zno
Ja.
A befektetői bizalom is erősen a múlté.
Aki tavaly ATH-n vett, az lassan lefelezi a pénzêt.
Én is vettem 4825-ön is. 
Nem 1-2 év lesz, mire oda visszamegy.
Sok pénz elégett ezen a papíron.
Zno péntek, 09:54
Azóta viszont a legnagyobb esést a 4IG produkálta, sajnos az igazsághoz ez is hozzátartozik. Az Épduferrel együtt a legnagyobb nyertesek voltak és belőlük lett a két legnagyobb vesztes. Fenntartom azon véleményem aki kivár jól jár még az idén, szóval fel a fejjel. :)
R: 3175
rice2 péntek, 09:32

A héten kapta:
"A 4iG Nyrt. elnyerte az „Az év legnagyobb árfolyam emelkedését elérő papír kibocsátója – prémium kategória” díjat a Budapesti Értéktőzsde Legek gáláján, amely a hazai tőkepiac elmúlt évének kiemelkedő teljesítményeit ismeri el. A díjátadó egyben tőzsdei évértékelő is volt: a 2025-ös évben a BÉT részvénypiaci kapitalizációja 33 százalékkal bővült, a napi átlagos forgalom 50 százalékkal emelkedett, a BUX index pedig 40 százalékos növekedést ért el. A rendezvényen beszédet mondott Varga Mihály, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, valamint Tóth Tibor, a tőzsde vezérigazgatója is. A 4iG számára az elismerés a következetes stratégiai építkezés, a transzparens működés és a hosszú távú értékteremtés visszaigazolása. Célunk továbbra is a fenntartható növekedés és a nemzetközi jelenlét erősítése a befektetői bizalom megőrzése mellett. Köszönjük részvényeseink és partnereink bizalmát – a tőkepiaci jelenlét számunkra felelősség és napi teljesítménymérés, amelyben továbbra is a stabilitás, az innováció és az értékteremtés vezérel bennünket."
1 éve még 1650ft-on volt az árfolyam, 2 éve pedig 823ft volt. 
Remélem és bízom is benn, hogy 1 év múlva 6000 átvitele lesz a cél :D
Türelem, pénzt terem!  :D 
Az esést meg kell venni a választási pánikolóktól! 
2 év múlva, amikor a hadiipar már termel rendesen, sokan fogják bánni, hogy 3000 körül nem gyűjtötték.
3150ft
rice2 péntek, 09:21

1 hónap múlva már választás után leszünk. 
Azon a héten lesz még nagyobb mozgás és utána megnyugszik a papír. 
Év vége felé szerintem újabb történelmi csúcsok jönnek majd.
Sok kicsi eladja még addig. 
3150ft
Rellim
Rellim péntek, 09:18
12.000 db-os vevő 3150-en.
Megkapja ma?
Rencsi péntek, 07:54
Előzmény: #87646  Nemtommilesz
Nem hígítás igazából. Annak nincs értelme, ha egy kevésbé transzparens cég részvényeibe tennék még pénzt. Olcsóbb áron ezt  a részvényt,egy jó befektetésnek gondolom. Szvsz.
Rellim
Rellim péntek, 07:22
Előzmény: #87649  Nemtommilesz
Akkor már csak az a kérdés, hogy vajon itt befejeződött-e már az átárazódás, vagy ma árazódunk tovább.
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 06:39
Előzmény: #87648  Rellim
Mert az egy termelő vedelmi cég, aki termel.
A miénk egy épülő, átárazódás alatti, valós védelmi termelés nélkül lévő. Majd ha termel....ezt a háborút lekéstük sajna.
Rellim
Rellim csütörtök, 23:14
A RM is közel 2% pluszban.
Neki nem probléma az iráni háború?!
Rellim
Rellim csütörtök, 22:41
Előzmény: #87634  Nemtommilesz
"Majd eccer' beérik."
Fél éve rohad, nem érik.
Eddig hűtötték az RSI-t, meg járattàk a szintet.
Meg porszívóztak, meg miegymàs, azért esett. 
Most a választás miatt esik. Meg a háború miatt.
Ha a választás miatt esik, ha nyer a tisza, mennyi lesz az árfolyam? 2000? Vagy már azon a szinten fogjuk a választást várni?
Megannyi kérdés...
Nem akarjuk kimondani, hogy a király bizony meztelen!
Nemtommilesz
Nemtommilesz csütörtök, 20:21
Előzmény: #87645  Rencsi
Higítani próbálsz, vagy azért veszed, mert még dobog érte a szíved és többet szeretnél a papírból?
Rencsi csütörtök, 20:18
Előzmény: #87631  Getup
Én speciel semmit, a magasabb áron vett részvény miatt. 4380 ft a legmagasabb áram eddig. Ha tehetem veszem.
Nemtommilesz
Nemtommilesz csütörtök, 20:14
Előzmény: #87642  feel
Igen, osztom hogy nem valtozott. Ugyan az a manipulativ mint 1, 2, 3 hete voltvagy 2 honapja. Sőt inkább már annál is pofátlanabb és még manipulatívabb, mint volt.
vargi333 csütörtök, 20:01
Gyerekek, ennek egy időre befellegzett....itt Mindenki meg lett vezetve (:-) tudom ez a tősde), aki tartotta Novembertől, hogy majd jobb lesz....sajnos most ebben az időszakban máshol kell a babérokat , lovettát learatni....ennek annyi....
feel
feel csütörtök, 19:59
Előzmény: #87639  Nemtommilesz
Mostanaban nem nezem konyvet.Parszor ranezek arfolyamra es kb ennyi.
Egyelore nem latom,hogy valtozas lenne kereskedesben.
Nemtommilesz
Nemtommilesz csütörtök, 19:19
Előzmény: #87640  Jocek
100 Ft -al van felette a 200 napos mozgóátlagnak az árfolyam ha jól látom a skálán. Ez seperc alá mehet már reggel 9:10're. Onnantól nem bika, hanem bikasz@r. 

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek