Szerintem is ma egy 3-5 szazalekot menni fofunk zoldben. Usa tozsdek nagyot mentek penteken. A 4IG a AI teruleten hogy all? Van ebben barmilyen erdeklodes vagy konkret fejleszte? Ezt megirna vki. Koszi.
Azert nem parazok, mert a tisza nem fog nyerni. :) aki olyan part szavara ad, amelyik meg sehol sem bizonyitott es a termeke a kritika es a mindem is szar, azt nem tudom ertelmezni. Amikor valaki iranyitasra keszul, mikozben nincsen koztuk egy politikus sem de mar mindent is tudunk mert hat olyan egyszeru politikai vezetonek lenni, az mar tul sok netflixet nezett. Kivancsian varom a tisza elso ciklusat az OGYben. Szerintem a negyedik evuk vegere olyan 8-15 szazalekot tippelek akik fuggetlen kepviselok lesznek es kilepnek a piramis partbol. Nekik 2030ban kene menniuk, hogy egyaltalan mire kepesek, mert addigra mar lesz 4 ev teljesitmeny, de az emberek mar mindent is elhisznek. Mostanra pedig egy baloldali projekt partta valtak, ahol a sok meg nem ertett zseni, akik soha nem voltak kepesek csapatban dolgozni es a fideszben nem boldogult meg nem ertettek adjak a gerincet. Vannak koztuk normalis emberek is, de a tobbseg az nem valo orszagot iranyitani. Szoval apadjon meg jobban ez a kamu part a 4IG pedig aradjon vegre. :)
Emelkedéssel zártak legutóbb a vezető amerikai részvényindexek, a Dow Jones 2,5 százalék pluszban zárt, a S&P 500 2 százalékot emelkedett, míg a Nasdaq 2,1 százalék pluszban fejezte be a napot.
Az ázsiai tőzsdéken ma reggel emelkedés látszik, a Nikkei 3,65 százalékot emelkedett, a Hang Seng 2,08 százalékkal került feljebb, míg a CSI 300 0,31 százalékos pluszban áll.
Jó hangulatban nyithatnak az európai tőzsdék, a határidős részvényindexek állása alapján a DAX 0,71 százalékkal kerülhet feljebb, a CAC 0,58 százalék pluszban nyithat, míg a FTSE 0,2 százalékot emelkedhet.
Az amerikai határidős részvényindexek emelkedést vetítenek előre a piacnyitásra, a Dow Jones 0,14 százalék pluszban nyithat, a S&P 500 0,05 százalékot emelkedhet, míg a Nasdaq 0,01 százalékkal kerülhet feljebb.
“Az izraeli miniszterelnöki hivatal megerősítette a Times of Israelnek, hogy Netanjahu fel fog szólalni az április 12-i magyar országgyűlési választások előtt pár héttel tartott konferencián.” Magyarország és Izrael kapcsolata az elmúlt évtizedben stratégiai szintre emelkedett. Ez a szövetség két fő oszlopon nyugszik: a védelempolitikai és technológiai együttműködésen, valamint a vízgazdálkodási és innovációs partnerségen.
Most ettem meg egy fej fokhagymát!!Nagyon nem fog a közelembe jönni senki pár napig szerintem!Én azt használom nők,cápa,medve ellen is!Eddig bejött!!Szerintem dinoszaurusz ellen is jó!
"Sziasztok! Csak ha valaki megkérdőjelezi. hogy mi történik akkor ha a Tisza nyeri a választást, szemezgetve a tisza gazdasági programjából. 1.1 - "Kiemelten támogatjuk a kkv-k fejlődését és
hatékonyságuk növekedését.
Támogatjuk az innovatív, feltörekvő iparágakat és szolgáltatásokat: az
energiatárolást és elektrifikációt, az egészség- és élettudományokat,
a bioalapú gazdaságot, az élelmiszeripari modernizációt, a beágyazott
szoftvereket és vezérlőrendszereket, a robotikát, az idősek igényeire
épülő gazdaságot (silver economy), a turizmust, az üzleti szolgáltatá
sokat, a kreatív ipart, a mesterséges intelligenciát, az űripart, valamint
a védelmi iparhoz kapcsolódó, békés célra is használható technológi
ákat." 2.1 - "Felgyorsítjuk a haderőfejlesztést, és az emberekre
építjük a honvédelmet.
Megerősítjük katonai védelmi képességeinket. Növeljük védelmi ki
adásainkat a NATO által elvárt 5%-os szintig, amit 2035-ig fogunk tel
jesíteni, olyan ütemben, amelyet a magyar gazdaság ereje megenged."Az új eszközök beszerzésénél és üzemeltetésénél, valamint a kötelező
fejlesztéseknél sokkal nagyobb hangsúlyt kap a kettős felhasználás
ban rejlő lehetőségek kiaknázása. A fejlesztések a magyar képessé
gekre és cégekre építenek, ezzel is növelve szuverenitásunkat. "Jelentősen fejlesztjük a védelmi ipart. " "Felülvizsgáljuk a védelmi iparág privatizációját, és megszüntetjük az ezzel kapcsolatos nemzetbiztonsági kockázatokat. Áttekintjük a meglévő szerződéseket, és a közbeszerzéseket felülvizs gálva felszámoljuk a korrupció okozta károkat." Igaz át akarják tekinteni, felül akarják vizsgálni" a védelmi ipari szerződéseketet is, leginkább azokat amik nemzetbiztonsági kockázatokat teremtenek....... Ha jól emlékszem akkor az AH apportálásakkor a kritikus infrastruktúra át sem került a 4ig-hez és a magyar államhoz kötö közbeszerzés útján megnyert szerződés se nagyon történt eddig. Ha pedig van akkor úgy gondolom hogy legalább 300 jogász dolgozott azon hogy senki ne tudjon egy veszzőbe sem belekötni..... a magam részéről nem parázok apr 12 miatt.......
Kapni biztos,hogy fogunk,csak nem azt a magas összeget,amit igényeltünk,hanem valamivel kevesebbet.Úgy emlékszem,hogy mi igényeltük a talán a 3.-ik legmagasabban?Azért is maradtunk az elbírálás végére,és nem azért mert nem kapunk.
Valószínűleg minden elköltött euróból landol a zsebében valamennyi! Ez az érdeke! Ki ne találja már senki, hogy ő az ukrán nép sorsáért aggódó kedves öreg néni! Kőkemény gátlástalan üzletasszony! Komoly érdeke van abban, hogy itt is landoljon a SAFE pénz!
Az Európai Unió új védelmi finanszírozási eszközök bevezetését mérlegeli, miután a közös fegyverkezést támogató, 150 milliárd eurós hitelprogramjára a vártnál jóval nagyobb igény mutatkozott – erősítették meg a tárgyalásokat ismerő források - számolt be a Bloomberg.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.