Szerintem nem fogja leverni. Bárki lesz kormányon a fegyverkezés sajnos elengedhetetlen. Hülye időket élünk. Aki nem fegyverkezik, az nagyon megjárhatja. Ezért kár ezen gondolkodni, a SAFE lebegtetés miatti esés is értelmetlen volt. Védelmi céget, céghálót felépíteni nem egy-két hónap. Ilyen időkben szétverni, összerakni újra az nagyon nagy hazárdjáték. Olyan mikor nyáron tetőt cserélsz, bízva h nem lesz eső... Ha szetverik, kinek lesz bizalma közülük újra szervezkedni? Visszaterve SAFE: Ha nem onnan, akkor máshonnan de lesz lóvé, mert kell. A privatizálás felülvizsgálat meg csak duma szerintem. 1989 óta mindig van ilyen duma, mindegyik oldal énekelte már. Meg azert Rheinm is ott a cégben, szóval szerintem nyugi.
Gyanítom, hogy ez az amerikai út most nem annyira konkrét gazdasági megállapodásokról fog szólni, hanem roadshow lesz az áprilisi választás előtt. Orbán Trumppal fog villogni, harsányan mosolyognak egymásra, tv meg mandiner veszi, oszt annyi. Én most kevésbé számítok arra, hogy a Gellért fontos papírokat hoz haza ezúttal. De bár ne legyen igazam, én örülnék a legjobban :-)
Szoval akkor te mint reszvenyes mert allitolag az vagy. Egybol negativ hozzaszolas jutott az eszedbe.Abban vagy erdekelt,hogy a befektetett penzed elegjen.Ez meg tetszik is neked. Kulonos gondolkodas.
:))) mintha azt írtad volna nem fizeted vissza a 13. 14 -et, mert nem mondták hogy nem kell az ellenzék adója, valami ilyesmi...én ebből asszociáltam hogy nyugdíjas vagy. :) de semmi gond, ha megélem én is zsebrevágom amit adnak ha már annyit befizettünk az évek alatt :)
Aszongya a Portfolio cikke, hogy megjelent a Tisza programja, és többek között az is benne van, hogy felülvizsgálná a védelmi iparág privatizációját. Attól tartok, ezzel a félmondattal úgy le fogják verni az árfolyamot, hogy csak nézhetünk szomorúan utána.
Orbán Viktor 2026. február 6-i bejelentése szerint február közepén az Egyesült Államokba utazik. A látogatás középpontjában egy „méretes gazdasági megállapodás” áll, amely több stratégiai ágazatot is érinthet. A 2025 végi és 2026 eleji tárgyalások alapján az alábbi üzleti területek és vállalatok érintettek:4iG és a védelmi/űriparA 4iG Csoport (különösen a 4iG Space and Defence) kiemelt szereplője az amerikai–magyar üzleti kapcsolatoknak:Védelmi ipar: Jászai Gellért elnök már 2025 decemberében tárgyalt a Pentagonképviselőivel, valamint a Northrop Grummanés a Lockheed Martin vezetőivel. A cél NATO-kompatibilis védelmi képességek, például drónellenes rendszerek hazai fejlesztése.Űripar: A 4iG stratégiai befektetője lett az Axiom Space-nek, és együttműködik a SpaceX-szel, valamint a Voyager Technologies-zal. Magyar cégek részt vesznek a világ első kereskedelmi űrállomásának építésében.
Egyik emberem szokta mindig mondani,mikor kérdeztem mi újság?Akkor mindig ezt mondta!Kérdeztem mikor?Hát ha elöbb nem,akkor 2m mélyen majd biztos!És nem is idegeskedett soha semmin!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.