Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Tanulni_szeretnek kedd, 15:14
Sokadjára kapjuk a trend elemzéseket Farkasfu, én is köszönöm!
Ezekből lehet tanulni, ha van aki érti és közli a részleteket :)
Atti67 kedd, 14:10
Zöld!
sztiv kedd, 14:09
Előzmény: #82777  Atti67
Nem hinném, hogy a Scope semmilyen változást nem tartalmazó jelentésére van mozgás az árfolyamban, én inkább az EU Military Committee mai ülésének tulajdonítanám... a döntéseket persze mi nem tudjuk még... Köszönöm farkasfu az infokat a zászlóról.
Atti67 kedd, 14:05
Előzmény: #82775  Magus_21
Megjött amire vártam.Csak megírta a Portfolio.A nap végén zöld záróra számítok.Látszik ,hogy lenyomóka próbálkozásait sorra visszaverik,így már fogytán a munició.
farkasfu
farkasfu kedd, 14:03
Előzmény: #82771  sztiv
A zászlónak sok jelentősége már nincs, látszik hogy nem volt erő az árfolyamban! Ha lejár az ideje, onnantól mint ta alakzat, már nem jöhet szóba.
 A szűkület és a csökkenő csati a lényeges! A zászló a héten lejár, de hetes idősíkon lehet még két hete, attól függ honnan indítjuk az emelkedést! Lényegtelen mert régen el kellett volna indulnia. 
Kell/kellett e korrekció a trendnek! Konyul... vissza kéne húzni:))
Így néz ki: 
https://ibb.co/m5x19Rgt
Magus_21
Magus_21 kedd, 13:56
A 4iG Nyrt. stabil kilátású (BB-) kibocsátói besorolást, kötvényeinek adósságbesorolása pedig szintén (BB-) minősítést kapott. A Scope Ratings előrejelzése szerint a 4iG Csoport Scope által korrigált EBITDA-ja 2025-ben megközelíti a 247 milliárd forintot, mintegy 34 százalékos EBITDA-marzs mellett. Az elemzés alapján a 2025-ben bejelentett, illetve lezárt akvizíciók teljes éves hatása érdemben javítja az eredménytermelő képességet, így az EBITDA 2026-ban 260 milliárd fölé emelkedhet, míg 2027-re várhatóan meghaladja majd a 330 milliárd forintot. 
https://www.portfolio.hu/uzlet/20260120/megerositette-a-4ig-minositeset-a-scope-ratings-812222
Atti67 kedd, 13:07
Előzmény: #82764  B4NDI
Portfolio is lehozhatná a cikket.Lehet,hogy arra jobban megindulnánk.Remélem,a Mol is hamarosan lecseng,aztán a szerencse lovagok visszatérnek hozzánk.
Ahham kedd, 13:04
Előzmény: #82770  popper
Le se merem írni... Felment eladtam, csorgott, visszavettem. Ezt sikerült eljátszanom párszor. A venezuelai támadás előtti péntek délután eladtam, mikor újra elérte az 1.600-at. Utána meg nem mertem már belevenni, pedig bátran lehetett volna.
rice2 kedd, 13:03
Előzmény: #82762  farkasfu

Kösz szépen.
Na akkor megnézzük azt a 7e-es árfolyamot :D
Csak maradt a nagy kérdés, hogy mikor?,  "de az idő nekünk dolgozik."
4200ft és 343milla
sztiv kedd, 12:48
Előzmény: #82766  farkasfu
A zászlóalakzat szűkülő csatornájának a végét melyik napra teszi a program? Nagyon a végén lehetünk már ha jól látom...
popper kedd, 12:42
Előzmény: #82759  Ahham
Üdv!
Mennyinél dobtad a Rhein-t, már ha nem vagyok indiszkrét. 
jofej kedd, 12:36
Előzmény: #82766  farkasfu
Megtaláltam, köszi.
nyereg
nyereg kedd, 12:32
Előzmény: #82767  nyereg
vagyis amit farkasfu is jelez mindig h a hír, a funda felülírja a TA-t itt, akkor meg lehet mondani h itt ez nem működik
nyereg
nyereg kedd, 12:31
itt  azért se számít a TA, mert pl ez mostani eset kitették ezt a minősítést és hopp egy csíkba kikapák az összes eladásra betetett részvényt 4215-ig, kb olyan 20 ezer db részvényt
farkasfu
farkasfu kedd, 12:29
Előzmény: #82763  jofej
A chorme böngésző egy kattintásra lefordítja az egész oldalt, ha akarod..
jofej kedd, 12:25
Előzmény: #82764  B4NDI
Köszi
B4NDI kedd, 12:24
Előzmény: #82763  jofej
Chrome-ban jobb egér, fordítás magyar nyelvre, az egész oldal magyar...
A Scope megerősíti a 4iG BB-/Stabil kibocsátói minősítését
A megerősítés a Scope azon nézetét tükrözi, hogy az űr- és védelmi tranzakciókat követő gyengébb hitelminősítések ellenére a pénzügyi kockázati profil továbbra is összhangban van a jelenlegi értékeléssel, míg az üzleti kockázati profil változatlan.A legfrissebb információk a minősítésről, beleértve a minősítési jelentéseket és a kapcsolódó módszertanokat, ezen a LINKEN érhetők el.Értékelési műveletA Scope Ratings GmbH (Scope) megerősítette a 4iG Nyrt. BB-/Stabil kibocsátói minősítését. A Scope a 4iG BB- elsőbbségi, nem biztosított adósságbesorolását is megerősítette.
A minősítési intézkedések és a minősített szervezetek teljes listája a minősítési intézkedésekről szóló közlemény végén található......
jofej kedd, 12:21
Előzmény: #82760  B4NDI
Én nem értek angolul, de ebben biztos valami jó van, mert hirtelen megugrott az árfolyam. R.: 4215
farkasfu
farkasfu kedd, 12:13
Előzmény: #82737  rice2
Nem!!!
Szerintem ez nem olyan bonyolult! Főleg, hogy le is írtam! 
Idézem:

"Húú, még ott van a szoftver által feldobott időarányos cél is, mert az első kérdés, hogy mikor érjük el a célt. Fogalmam sincs... de ott van a dátum alul.  Szerintem irreális, mert ahhoz olyan ütem kellene, mint a 3 szakasz tempója! Meglátjuk..
Az első a jelenlegi adatokból számolt cél ideje, a második pedig sacc/kb. ha tovább tart a korrekció, de meddig. hmm 
Újra kell majd számolnom akkor. 
Persze jöhet hó és szél, meg háború, az időre nem fogadunk sosem!! Ezt mindenki tudja már." 

Tehát a célár (7615) a jelenlegi adatokból, ami azt jelenti, hogy  nem megy mélyebre az eddigi korrekciós alj alá (3990).   A célártól indul lefelé egy piros függőleges vonal, az alján a dátummal! Ez lenne a célár ideje a kalkuláció szerint! Amennyiben a korrekció megcsinálja az elméleti elvárt szintet a kék sávban, akkor ott a másik dátum hozzá a függőleges vonallal, de ez nagyon sacc/kb. mivel nem tudni, hogy lemegy addig és mikorra! Ott már a célár is alacsonyabb lesz!  Ezért kell ott újra tervezés!
Az ilyen időkalkulációra sosem fogadunk, de feltettem, mert mindig az első kérdés, hogy mikorra??? Nem tudom, ezt adja a kalkuláció az eddigi adatokból számolva! Egy grafikon technikai elemzése és nem számít hogy miért esett az árfolyam, vagy miért emelkedik! A továbbiakban pedig, nyilván a fundának ki kell tartania ahhoz, hogy az emelkedés elérje a célárat. A korrekció nem ellenség, nagyon is kell a további emelkedéshez!
Nem várom lefelé és felfelé sem, csak technikailag elemzem ki és felvázolom. Lehet mondani, hogy felbeszélem, vagy éppen le, de nem így van. 
nyereg
nyereg kedd, 12:12
Előzmény: #82759  Ahham
ricenak van már egy olyan magabiztossága h bármi történik ő megvan itt a tőzsdén, nagy baja nem lehet, ez óriási helyzeti előny neki, nem fél, félti a pénzét, ezért tudja megtenni azt, amit te nem tudsz...

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek