Én pénteken 100-ra valót csíptem le a fizetésemből, de olyan mintha a mai maximum vettem volna. A pénteki, az ez évi utolsó támasz volt a részémről. :-))
Komálom a 4iG-t, csak azért legalább magunkat ne verjük át. A 4iG eddig csak összevásárolt, a Diginél (már One) meg eléggé megemelte az árakat. (Ezért most biztos kapni fogok a fejemre, de bevállalom.) :)
Hali, nekem 10k van csak, de tartom..bízok a cégcsopoprtban JG-ben!!!!!!! Végre valaki úg ycsinálja, ahogy kell ezen kis ungarische veijkedlin!!!!!! Jó látni, hogy van még Magyar, aki épít, bízik a jövőben és elkötelezett a nép iránt!!! Hajrá JG, Hajrá 4iG!!!! Én, Mi veletek vagyunk!!!!!!!!
Hacsak nem 2-3-4eve ul benne, de nem ment 5k fölé, es ennyivel is beéri most, a tobbi meg majd alakul. Nekem lett volna 300 -400 ezer, felet biztos eladtam volna.
Én inkább azt látom, hogy egyre-egyre belecsípnek ezer darabokba is 4.300 körül is, ami nekem azt sugallja, h felfelé menne ez az árfolyam, csak nagyon óvatosan.
A 4ig tekintetében annyit írnak, hogy egy hónappal ezelőtt 3 alapkezelőnél volt a legkevésbé kedvelt részvény, most pedig 2-nél a legkevésbé kedvelt a midcap-ek között. Alapkezelok legkevésbé kedvelt részvényei emlitések száma Részvény most* egy honapja* Mol 1(1) 1(1) Blue chipek Mtelekom 0(0) 1(1) OTP 0(0) 0(0) Richter 0(0) 0(0) 4iG 2(2) 3(3) Zwack 2(2) 2(2) Opus 2(2) 1(1) Gránit 2(2) 0(0) ANY 1(1) 1(1) Masterplast 1(1) 0(0) Delta 1(1) 0(0) Appeninn 0(0) 1(1) *zárójelben kiszürve azok véleménye, akik akkor adtak várakozást és most nem, illetve akik most adtak várakozást de korábban nem Forrás: Portfolio
Szerintem itt most senki nem táraz ki. Aki annyira speka céllal vette, az már 4.800 környékén megtette. Lentebb, 4.000 környékén meg csak rövid ideig volt, nem hinném, hogy egy valaki be tudott volna ott tankolni. Nem mondom, hogy nem lehet újra leöntés, de a kitárazás jelenleg irracionális.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.