Holnap szerintem jönnek a lebeszélő spekulálók reggel, akik a beszállót keresik az űrhajónkba! Én ma is tankoltam bele picit, hogy irányba tegyem az orrát! :))) Reméljük csak a kondenzcsíkra tudnak majd felülni! :)))
A másik nagy bejelentés, miszerint "jövöre elindult a
Tátra program, ami a nagy tehergépjármúvek
területén hoz majd lényeges vltozást".
A Militarizált Ovezet september 9-énírt róla, hogy a 4iG Nyrt. megveszi a Rába 74%-át. A 4iG a Tatra teherautó gyrtó tulajdonosának, a Czechoslovak
Group (CSG) leányvállalatát, a CSG Defence-t
szakmai partnerként bevonta az üzletbe. Ebböl
könnyen gondol arra az ember, hogy a Rába valamilyen szinten közremüködik ebben a
programban. Az sem lenne meglepó, ha a beszerzés egy cseh-magyar közös beszerzés lenne az EU-s SAFE fegyverkezési hitelprogramból finanszírozva.
Nem láttad még a filmet? Egy Marson felejtett űrhajós krumplit termesztet a saját sz.rában, hogy ne haljon éhen. Ezért mondom, hogy krumpli legyen az ellátmányban, a másik dolog meg jön magától, ha túl messzire szállunk. 🚀
Dehogy tüntünk el, csak közeledik az év vége, és amíg nem csak a tőzsde az életünk rengeteg a munka. Ez elveszi a fontos dolgok elől az időt, mint a 4ig fórum, és a pénzkeresés. Picit paradoxon de ez van egyelőre, hajra 4IG menjen előre, higy legyen időnk fontos dolgokra is:), ne kelljen dolgozni.
Dehogy tüntünk el, csak közeledik az év vége, és amíg nem csak a tőzsde az életünk rengeteg a munka. Ez elveszi a fontos dolgok elől az időt, mint a 4ig fórum, és a pénzkeresés. Picit paradoxon de ez van egyelőre, hajra 4IG menjen előre, higy legyen időnk fontos dolgokra is:), ne kelljen dolgozni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.