Én valószínű a szűz kéz leszek, bár előtte opusban sikerült megégetni, annak a tanulsága segített most tartani a nagy zuttynál, meg Rice biztatása is jól jött, hogy visszatért utána
Igen!Én okosakat nem tudok mondani,sok hülyeséget,meg amiket eddig csináltam a tőzsdén azt elmesélni!De lesznek ott olyan emberek akik tudnak,személyesen ismerik a 4IG vezéreket esetleg,ilyen fronton dolgoznak,banki szaki is lesz,meg a többség régi tőzsdés,és onnan van rutinjuk a kereskedésbe,az biztos!István is jön,ő napi kereskedésben,grafikonokban profi,aki ért ezekhez,vele konzultálhat!Nem én leszek a legélesebb kés a fiókban szerencsére,ez biztos!!Ha leszünk 30-40en,akkor nagyobb eséllyel fog mindenki találni 1-2 olyan embert,akivel tudja tartani majd a kapcsolatot,mert hasonló szinten vagytok anyagilag akkor úgy tudtok jobb dolgokat kihozni a jövőben esetleg!Ez lenne a lényeg szerintem,találtok olyan embereket,akivel majd tudtok együttmüködni a jövőben is,valamilyen szinten!Szerintem.Plussz még valami,ez mellett a tőzsde mellett,azért sokan más fronton is mozognak,és arra is lesz egy kis rálátásotok!Nekem az elvem,hogy valamit mindenkitöl lehet tanulni,de információkat gyüjteni biztos!
Produced by D.C Washington by Gellért ungarise virtus bemutatja: A hihetetlen nem lehetetlen2.0 scifi alámondásos narrációval (egyenlőre) premier: 18.00 munkaebéd során tálalva Bp.i dőzóna]]
Sziasztok Szeretnék én is menni a találkozóra. Kinek és hogy tudom jelezni a részvételi szándékomat ? 6 éve vagyok 4ig tulajdonos megszakítás nélkül. Köszi
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.