iszonyú bátor emberek vannak azért 4500-on venni a rábát, de hogy tényleg a tőzsdén bármi lehet, ez alól egyetlen kivétel a delta, tanulságos egy év nagyon
Szerintem is. Mondjuk ott a 4480as szintnél inkább adni kell szerintem. . A lényeg, hogy most az látszik, hogy a spekik, befektetők, kicsik hisznek Jászaiéknak. Ha igaz, hogy a külföldi tőke is megjelent a cégekben és veszik, akkor itt hosszabb és 1 nagyobb volumenű emelkedő trend kezdődhetett. Remélem majd a negyedéves jelentések is alátámasztják és hajtják felfelé tartósan az árfolyamot és ezzel átárazzák a papírt. 4040ft és 324milla
Rába erősödése mindenképpen jó a 4IGnek. Azt nem szabad elfelejteni, hogy a Rábában ingatlan sztori is van, ami nem volt beárazódva a részvény árfolyamába. Akár gyorsíthatják az ingatlanok értékesítését és akkor gyorsan jön a cégbe friss pénz, vagy akár a területen majd a 4IG építhet új gyárat. Azt is árazza a piac, hogy a Rábát 1-2 év alatt felfuttatják és sokkal többet tud termelni, nagyobb nyereségességgel, simán lehet reális a mostani 4e-es szint. Kicsi a közkéz ott is. 4IGben 10% alatt van. Talán a speki kicsiknek, akik nem tartósan ültek bele, hamarosan elfogy és akkor a kisebb forgalom is elég lesz az emelkedéshez. Számomra nagyon érdekes, hogy szinte minden a 4IGről és a Rábáról szól most a BÉTen, de Jászai mintha némasági fogadalmat tett volna és nincs tőle nagyobb nyilatkozat. Mi lenne ha terítené a lapokat? és a cég megosztaná 2-3 évre előre bevételi, ebitda, nyereség terveit, üzletáganként? Szerintem akkor mehetne újabb magasságokba az árfolyam, amit ma még elképzelni sem tudunk. Persze ráérünk és nem kell sietni, jó ez így. 4075ft és 249milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.