Ennyi, jó ez a mozi, de most még nem látjuk mi lesz a film vége, időben kellett befűzni a szalagot és akkor türelmes tud maradni az ember! Ezen a szinten bővíteni érdemes, főleg, ha 5000 fölé várja az ember! Hajrá!
amíg ezen a szinten milliárdos forgalommal tudnak tankolni, addig hülyék lesznek feljebb tenni, teljesen rendben van, szépen tisztul a kép, egy nap sem telt el a korrekcióban, mindenki eldönti, hogy mi éri meg neki, mindenki megteszi tétjeit, és majd eldől az irány. Adjunk már neki legalább pár napot, amíg kimozogja magát, ha már hetek óta menetelt féktelenül.
Az, hogy merre megyünk és meddig az átmeneti. A lényeg, hogy a papír átárazódása elkezdődött és többször is írtam, hogy ez 1 hosszabb időszak lesz. 900ft-nál is ezt írtam és most is tartom. Egyébként most lehet pár kicsi is belecsíp. Én is tettem vételt 860ra és vettem 900ért edb-ot 3880ft és 2,165
W formacio benne lehet 3.5 kornyekere.Utana meg uj ATH👌
Törölt felhasználó2025. 10. 22. 11:39
Lehet én látom pesszimistán, de szerintem megyünk vissza lassan 3000 környékére, lassan lecsorogva. Durrant a lufi, vége a 6-7 Mrd forgalomnak, és a helyére talál a papír. Ne így legyen, mert nekem is van papírom 4500-ról, de szerintem egy ideig elkerül ez a szint.
Csorog és majd ha felfelé megy, akkor újra előbújnak az eladók. Ész nélkül nem vehetik folyamatosan, mert akkor csak maguknak hajtják felfelé az árat. Mivel kevés kicsi piszkálja most vételen, vissza tudják ereszteni. Persze ez csak az én véleményem. 3925ft és 2milliárd feletti forgalom Azért ez a forgalom kicsit érdekes. Minimális közkéznél, hogy lehetnek ekkora forgalmak??? Mintha a robot másik robottal játszana, már 2 hete.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.