Keményen tólják. Lehet annyira vastagok veszik, olyan célárral, amiben nehéz most logikát találni...talán ki van adva ennyi pénzt kell ide fektetni és ha lehet minél hamarabb.
Én nem mondom, hogy nem lehet ennél jóval magasabb árfolyam. Sőt. Én csak arra mutattam rá, hogy expoban van a papír. A hangulatot nagyon befolyásolja az irány a kicsiknél. Tehát aki expoban száll be, az lefelé is legalább ilyen erővel tartsa, ha nem száll ki időben. Amúgy én is trade-elek ezen a szinten is de sztoyipénzzel.
Aki lentről van, azok is fogynak, mert nehéz tartani. Sokat emelkedett és ezért szálltál ki te is. 1 másik meglátás: Ha azt nézzük, hogy Jászai már több mint 2 éve 2400ft-ra mondta a 4IG értékét. Akkor még a cég a felét sem érhette mint most, mert azóta is voltak akvik és sokat növekedett. Tehát ha így nézzük akkor most simán érhet min.4800ft-ot. Ha a jövőt is árazza a piac és a hadiipart, akkor pedig akár sokkal többet. Másik meglátás: Ha a piac beárazta volna 1-2 éve a 2400at, most szinte az emelkedést nem is vennénk észre. Pont azért feltűnő mert 800ról kezdett nagy emelkedésbe. 3. meglátás. Másik fórumba olvassatok vissza 2-3 évet. Madrid írogatta mindig, hogy a 4IG bármit vesz, vagy csinál nem árazódik be. Nem tud emelkedni, pedig folyamatosan növekedik, javul. Na ezt a 3 éves lemaradást hozza be az árfolyam most. Ennyi történik és ez már tavasszal is látszott, hogy ősszel hírcunami lesz. Ha blue chip lesz még jobban pörög majd. Korán eladni akkora hiba, mint nem venni! Többször írtam, hogy átárazódik a papír és ez hosszabb idő! A lényeg a külföldiek már a spájzban vannak!!! és persze a nagyok is :D 4250ft és 440milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.