Pénzt kell szerezni!Én is azon pörgök!Várom a nyaralóvevő házvevőjének kiutalja a bank ezt a 3%-os nemtudom mit,akkor kifizeti a nyaralóvevőt,az meg engem!Várok más pénzeket is,úgyhogy ezeket a sztorikat is kimozgom,meg közbe mennek más fronton eladási projektek,részvénybe is,másban is!Reggel mondjuk van hogy bealszok,meg délután is,de amúgy ha fent vagyok akkor nem alszok!🤣
Szolgálati közlemény:2025.09.25-26-án a SZABI MŰVEK ZRT.(tagok fiam+én) további 4IG részvények vásárlását tervezi a Budapesti Érték Tőzsde kereskedési ideje alatt!A vásárlás volumenére és átlagárára piacbefolyásolás elkerülése miatt további tájékoztatást nem adunk ki.
stabilan tartja magát, és csökken a volatilitás, ha kimozogja magát, és megpihen, innen ugorhat, ha addig nem lesz világégés. A november végi SAFE hitel stratégiához már tudni kell, hogy kivel, mennyit, mikor fognak elkölteni, előtte jóval kellene a kollaborációs szerződés, amit olyan nagyon várunk. Lassan beérik, mint az aszúszemek és finom édes lesz a szüret (-:
Hatalmas uniós hitelhez készülnek a tervek Gulyás Gergely közölte, hogy november 30-ig kell elkészíteni a védelmi ipari beruházási tervet, amely 6300 milliárd forint kedvezményes hitel szétosztását és felhasználását szabályozza az uniós SAFE-programon keresztüli kölcsönből. A program részletei egyelőre kidolgozás alatt állnak, és a miniszter szerint a határidőre biztosan elkészülnek, így akkor tud majd konkrétumokat mondani arról, mely cégek, konzorciumok és területek részesülhetnek a támogatásból.
Pihen a papír, az RSI visszajött 60 körülire ami a semleges zónában az emelkedő trendet erősíti... Csendes forgalom mellett: R 2500 Legjobb 5 vételi ajánlat
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.