2031.01.02.csütörtök reggel 8kor jelentkezhetsz a nagy kessért a bankodba!Csak előtte adj el mindent,hogy hozzáférhető legyen a lóvé!Meg szólj oda,mert sokszor 1milliót nem tudnak adni,hogy itt egy pénzszállitó lóvét készítsenek oda,mert kivétel lesz!
Az egyik haver vett egy Mustangot,úgy szokta csinálni,elmegy a moziba a csajával,akkor visz egy testőrt,addig az ott vigyáz a verdára,ne nyissa neki senki az ajtót,meg ilyenek!Akkor nyugodtan böföghet a kólától film közbe,nem éri meglepetés mikor kimegy a parkolóba!
Én augusztusban 1840 árfolyamnál pakoltam át tbsz re a 4ig papírokat, igaz a T+2 nap miatt, 60-80 ft/db drágábban tudtam csak visszavenni, de úgy számoltam, hogy ha 2500 lesz az árfolyam akkor már bőven megérte. 2031 ig van időm.🙄
Igen, én is utána olvastam, nincs semmi kiskapu, most már be kell fizetni a 15%-ot. Sokszor gondolkodtam a TBSZ nyitáson, de mindig elódáztam mert ingatlant akartam venni. A sord fintora, hogy most azonnal lépni akartam, és nyitni, de server error-t, meg tanúsítvány hibát ir ki a rendszer, ha online nyitni akarok. Lehet karbantartás van a banknál. (Otp)
Na helyes, akkor a gyerek kapja az S klasse-t, mert abban csak söfőrrel utazunk 😄! A dízel tényleg a jó, keveset eszik erős. A V8 meg csak rohadt erős, ott nem nézzük a fogyasztást 😄🤷🏼♂️
Igazad van!Faternak lesz,nem nekem!🤣Nem veszek én most semmit szerintem,lehúzom a seggem!Amúgy jó a dízel is,sokat dizeleztem annó!A fiamnak vettem egy használt 530d-t,ha valahová kell mennem,akkor a gyerek visz mindig,ő a sofőröm!Meg a sok kütyühöz,kuerkódhoz meg társaikhoz hülye vagyok én már,azért van a gyerek velem akkor megold ilyen sztorikat is!Én olyan vagyok mint a kis elefánt,nehezen tanulok,de könnyen felejtek!🤣
Nem!Ninja volt a terv,de sajnáltam a 8,2-t rá!Egy motort eladtam,helyem se volt már,az ment 1800-on 4ig-be még!Amúgy én is sitten vagyok pénzügyileg most még 2-3évig úgy kutyultam a számlákat össze!Most végre olyan szinten idén révbe értem,hogy annyi pénzem lett,amennyit szerettem volna,és nyugodtan tudok most már kereskedni,meg ebből ellenni!Eddig is elvoltam,de most már egy szinttel feljebb tudtam kerülni!Most már lényegesen több pénzt tudok forgatni,mint 5éve mondjuk!Nem a lottón nyertem,meg nem úgy summantottam össze mindenhonnan,mint ahogy a kolléga is beirta a napokban,hogy sokan hogy vannak a környezetébe,akik könnyebben indultak!Ami tőkém volt annó,azt úgy dolgoztam-spóroltam össze,azt se úgy kaptam ajándékba sajnos!Tőzsdéztem is 97 óta mondjuk,akkor jobban,de 15-20évet csak úgy hogy volt pár papirom néha,nem sok,mert más dolgokat csináltam!De most itt olyan szinten független vagyok,hogy 100%-ba én tudok mindent kordinálni,és igy nyugodtabb vagyok most,meg senkivel nem kell kinlódjak,meg minden nap harcolni!Nekem ezek most a legfontosabbak!Egy évben 1x bemegyek a NAV-hoz,viszek minden papiromat,fél óra,ott van egy hölgy aki mindig megcsinálja nekem az adóbevallást,ismer évek óta,és kész!Tudják hogy nem trükközök semmivel,nem is basztatnak soha semmivel!Nyugodtan feljelenthet bárki,hogy mit keverek itt egész nap!Ami adót kell befizetem rendesen,fizetek én is sokminden után!Ingatlankiadás,stb!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.