Kár számolgatni, mert akkor az ember ellágyul és eladja :D Ilyenkor sokszor jobb ha nem figyeljük állandóan az árfolyamot, csak hetente 1X-2X rápillantunk. Sokan akik figyelik az első korrekcióban, kisebb esésben dobják, persze majd megy tovább felfelé az árfolyam. Könnyű kipottyanni a nyeregből. Ma is lesz milliárdos forgalom. Sok papírt átpörgetnek 2000en és felette. (kb. eddig 2,8millió db forgalom volt, az kb. a közkéz 10%-a) Írtam itt régebben, hogy a töröküknek is több mint 3% van a tulajdonukban és van 2 vezérnek is részvénye Jászain kívül és ezért 10% alatt van a közkéz. Mikor fogy el a 2350es eladónak? 2350ft és 875milla!!!
nagyok veszik már, látszik a forgalmon, úgy számolom, ha az index átsúlyozás miatt kell 1,37 mio rsézvényt venni az 2300-on kb 3,1 mrd. eddig volt 2 erős forgalmú nap, 2 milliárd meglehet, hiányzik még 1 mrd, plusz aki még rácuppant, tehát lehet a 3 mrd az inkább 6-7 mrd lesz. Van még legalább 3-4 erős nap, napi nax 3-4-4,5% emelkedéssel. Tegyék meg tétjeiket!
Rosszul írtam mert 95ben volt 85ft az OTP. (Drágább volt, de 2002ben tizedelték.) . Remélem a 4IG-ét is tizedelik hamarosan és majd utána lesz bevezetve Frankfurtba.
Csak bele kell gondolni, hogy mi lesz itt ha bejelentik a hazai hadiipar átvételét. 100ft-150ft-ot tuti dobna az árfolyamon. Ha 1 új gyár építését is bejelentenék az is segítené az emelkedést. Ha jönne USA céggel konkrét szerződés az akár már 3000ig is repíthetné, mert sok USA befektető és alap figyelmét a 4IGre irányítaná a konkrét szerződés. NATO és EU szerződésről meg ne is beszéljünk :D Végjáték? Te mikor elkezdesz nézni 1 filmet akkor a végére pörgeted? Ez csak a kezdet. OTPnek hol a végjátéka? és hol kezdte? 97ben 90ft is volt és most 30eft!!! Tehát a minimumról 28 év alatt 333 szorosára ment fel, úgy, hogy közben rengeteg osztalékot kifizetett. szerintem ha osztalékokat is nézzük, akkor több mint 500X-osa!!! Ennyire rossz üzlet a tőzsde :D sokan meg okosabbnak hiszik magukat mint 1 komoly cég menedzsmentje. https://trendfm.hu/cimlap/tortenelmi-lepes-a-4ig-tol-felvasaroljak-a-rabat-24449 Sok pozitív cikk is vonzza a vevőket. 2350ft és 717milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.