Nem biztos!ha hír lesz,akkor nem felrántás után visszaesés lesz,hanem szintlépés felfelé!Lehet majd sakkozni pár %-ot ott is ki lehet majd csikarni még plusszban,de egy ahhoz rutin kell,szerencse,meg itt kell lenni folyamatosan egész nap!!!
Nem akarok tovább zsákba macskát árulni,én választásokig egy olyan dinamikájú emelkedésre számítok,mint ami volt 800ft-ról!2500ft-os árfolyamot várok..
Ígérgetés sincs, mert semmit nem közöl a cég, hogy mik a várható bevételek, nyereségek a következő 2-3 évben. Pont ezért elemezni sem tudják, mert a cég nagyon gyorsan növekedik, de nem tudják az elemzők, hogy mi várható. Ez a cikkből érdekes, hogy mekkora a rendelés állománya: "A tőkeemelés alapját képező független értékelés a 4iG SDT-nek és
leányvállalatainak meglévő több mint nettó 1,37 milliárd eurós
szerződés- és megrendelésállománya (backlog), valamint üzleti terve
alapján készült." Ez 548milliárd ft!!! Szerintem erről itt a fórumon senki nem tudott. Itt a teljes cikk a VG -tól is: https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2025/08/tobblepcsos-tokebevonast-inditott-a-4ig Az biztos, hogy amit írtam még év elején, hogy idén hírcunami lesz a cég körül, az már most teljesült, pedig őszre vártam a rengeteg hírt. 1830ft és 14milla Lehet elfogy a héten az eladónak és akkor mehet 1900 fölé. Jelentésre már ott kéne lenni. OTP történelmi csúcson. Szeptemberre nekimegy a 30eft-os árfolyamnak is. pomper meg 2-3 éve még 5ere várta :D
Hát,inkább itt üljön az ember,mint a sitten!Most jött ki az egyik haver,előttem állt a pékségbe,rámköszönt,nem ismertem meg!Vagy 20kg-ot fogyott,úgy nézett ki mint a mosott szar!Pedig csak 2 évet volt bent!Egyszer fent,egyszer lent!1830 körüli szintet továbbra is stabilan tartjuk,jelenleg nem látok okot aggodalomra!Így van,várni kell!Én 2-3 papírból még ki akarok forogni,azt itt veszek még egy pártizezer darabot!Veszegettem az elmúlt pár hónapban is folyamatosan,telik a spájz megint 4ig-el!Lassan be kell csukjam az ablakot,mert kifolyik rajt a sok papir!Nem baj,ez legyen a legnagyobb bajom!Készülök a kilövésre!🚀🚀🚀
még nincsenek eredmények csak ígérgetések, meg aláírások,meg kézfogások, viszont úgy tűnik, nagy pénz lesz a fegyverben, ész-nélkül mindenki fegyverre költ,
Tartom a véleményem, hogy jelenleg a piac csak a telekommunikációs szektort árazza. Ez a mai árfolyam és kb a hitelek összege. A többi céget nem, pedig az ország legnagyobb informatikai cége. . Az, hogy Jászai alapja (alap befektetői közt valószínű több hazai nagyágyú is szerepel) beszáll a 4IG SDTbe, nagyon pozitív, mert valószínű, hogy hatalmas megtérülést várnak tőle. Úgy gondolják, hogy a legjobb helyen lesz a pénzük, hogy majd nagy osztalékokat vegyenek ki pár év múlva. Így a 4IG tulajdona csökken, de többségi tulajdonos marad. az meg nagyon pozitív, hogy gyakorlatilag, majd a hadiipart úgy szerzik meg, hogy nem fognak újabb hiteleket felvenni. Azért ez a 100milliárdos érték ami maradt, ez még igazából nem a nagy hadiipari termelő részleg, mert abban a pillanatban ha megveszik a 9 hazai céget , sokkal többet fog érni! . Tartom a véleményem, hogy mi (kicsik) csak a sötétben tapogatolózunk és nem tudjuk elképzelni, milyen nagy cég lesz a 4IG 3-5 éven belül. Gondolom a tőkeemelés miatt Jászaiéknak érdeke volt, hogy ne legyen magasabban az árfolyam, mert minél nagyobb a kapitalizációja a cégnek, akkor gyakorlatilag minden többet ér a cégben. Ez a "független értékelés" valószínű az alsó érték, lehet lett volna más független aki 50%-al magasabb értéket állapít meg, de nekünk ez így is jó, mert Jászai és csapata száll be és ez nagyon erősíti majd a bizalmat a cégben. Ha megtörténik a tőkeemelés, elengedik az árfolyamot szvsz. 1830ft és 13milla
Pozitívan, látszik, hogy komoly stratégialig fontos lába lesz a 4ig-nek az űr és védelmi ipar. Illetve finanszírozási szempontból jobb a tőkebevonás, mint a további hitelfelvétel. Csökken a tulajdonrészünk a leányvállalat felett, viszont a tőkebevonásnak köszönhető nagy növekedés kárpótol minket majd. :) Illetve a kontroll továbbra is az anyavállalatnál van.
Igen, és ez csak a bekerülési ár, a megtérülés nyilván ennek sokszorosa ebben az iparban és valószínűleg ezt el is várják majd tőle, így ha beárazódik, akkor rakétázunk egyet, nem 300 forintnyi emelkedéssel(-:
96 milliárd Ft-ért- megveszik a 4ig STD 49százalékát , ezek szerint a maradék ,ami a 4G tulajdonában marad ,az közel 100 milliárd Ft-ot- ér ez részvényenként több mint 300 Ft-ot- jelent
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.