És most már egyből beszéli felfelé, amíg flat volt, addig neg ekézte ezerrel. Kicsit takarékra teszek a fórumot, mert ettől a stílustól felfordul a gyomrom...
Maradjunk annyiba, hogy mákja volt, mert tegnap egy minipánik alakult ki záráskor. Ha usa-t nem borítják be nyitásba, itthon meg az otp-t, akkor most pozi nélkül rágná a kefét. A kövi hullámlovaglásnál már nem lesz ekkora mákja a hazárdírozással. Tegnap még 1550re várta. Ma már feljebb dobta 1580ra. Végül 1640en vett sok százalékkal feljebb és be is indította a rallyt egyből. Sok sikert a kövi ilyen bulihoz.
Azért most sok minden állt egybe. 1. Túladott lett a papír 1920-ról, és gyakorlatilag 320 ponttal alatta meg lehetett venni. A csatorna aljáról pattant egyet. 2. Az hogy jön egy hír, mindig ráerősít az érzésekre. Itt arra, hogy nem fake ígéretekről van szó, hanem tényleg beruháznak. 3. Turbulens a piac: sok pénz keresi a helyét, az emberek keresik a jó befektetéseket. 2023-ban csont száraz volt a BÉT, volt hogy a napi forgalom 2-3M volt, most meg több 100 millió 4. Makrogazdaság kedvez a védelmi ipari témáknak. Nem hiába a 4ig sem az ONE-ról kommunikál, hanem a védelmi storykat teszi ki. Ez most menő, olyan mint 2023-ban az Ai, ami mindent vitt. Szóval sztem itt van kutykó elásva.
lehet, hogy félreértek valamit, és akkor szóljatok, de ez a bejelentés arról szól, hogy elkölt a 4IG 8 darab parabolaantennára egy adag pénzt - erre a papír kilő, mintha aranybányát talált volna a cég
ezt csak azért írtam most le, mert mi lesz akkor, ha tényleg valami komoly dolgot jelentenek be
hogy egy egyszerűbb példával szemléltessem a történetet: én úgy döntök, hogy belevágok egy új iparágba, ami a kézi és gépi ásás lesz - majd bejelentem, hogy megvettem az első lapátot és kilő az árfolyam - de mi történik majd, ha bejön az első megrendelésem és azt is bejelentem - hát akkorát fog ugrani az árfolyam, amit még nem látott a BÉT
ezekkel a bejelentésekkel szvsz tesztelik a hírek hatását az árfolyamra (én legalábbis ezt tenném a helyükben) - itt valami nagyon komoly dolog készülődik, amit még nem sokat lehetett itthon látni - elképesztő lehetőség körvonalazódik ebben a papírban
Ha lesz még 1 nagyobb szippantás akkor 1800 fölé csaphat. Eddigi legmagasabb záró 20-án 1740ft volt. Lehet megdöntjük ma! Emelkedésben megint nagyobb a forgalom és ez nagyon jó! 1772ft és 782milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.