Az említett szintek nincsenek megerősítve, gyakorlatilag átszaladt rajta a papír. Sztem első körben az 1500-1600 közötti zónán kellene egy jó támaszt építeni, mert most ha beindulna valamiféle öntike, akkor csúnyán be lehetne verni. Szóval én jobban örülnék egy lassulásnak és okos emelkedésnek, az össze vissza rángatózás helyett. Most azért a forgalom is nagyon konszolidált lett.
Telekom 2,5 év alatt ötszörözött. Persze, hogy innét már nehezebben emelkedik. Majd ha a 4IG is ötszöröz, 4enél lassúbb mozgása lesz, de addig lesznek nagy ficánkolós napok. Piac még csak most kezdi árazni, hogy a lehetőségek papírja és azt, hogy nagyon alulértékelt volt. Mi lesz ha majd minden üzletágat rendesen beáraznak? Telekommunikáció, hazai informatika, külföldi informatika, hadipari informatika, dróngyártás és elhárítás és űripar. Beárazni a piac, majd csak akkor tudja, ha Jászai végre nyilvánosan közli a terveket, 2-3 évre előre, üzletáganként. Utána majd jöhetnek az elemzők is, mert lesz fogalmuk, hogy mit akar elérni a cég. Most csak sejtjük, szerintem a felét :D és az is kurva nagy lehetőség! . Aki a jelentés miatt venné,(28-án!) inkább ne vegyen, mert több mint 20milliárdos pénzügyi vesztesége lesz a cégnek a 4Qben, az EUR-ós hiteleken. Igaz ennek a fele eddig a 1Qben vissza is jött. Mondjuk bevételben és ebitdában újabb történelmi rekord lesz a jelentésben. 1682ft és 263milla Erősödik az 1600-1700as szint is. A nagy kérdés, hogy mikor jön 1 elrugaszkodás 1700 fölé? és majd utána 1800 fölé? 1800 fölé lehet csak majd ha Jászai nyilatkozatai jönnek sorban a jelentés után, vagy már előtte felhúzzák? Eddig alig vannak eladók, igaz a vevők sem tolonganak ma. A véleményem az, hogy hamarosan fognak!
fel kellene tölteni az eladási oldalt, mert így nem tud nagyokat harapni a Megalodon. Ha mindenki berakja, és rádobja, akkor itt felfal mindent, és muszáj lesz feljebb is lakomázni. Ha így toporzékolunk, akkor lassan magától feljebb áll, a tonhalakban gazdag felszíni napfényes sávokba. Hajrá!
Azért az emelkedés itt szerintem egy kicsit komplexebb. Rengeteg pozitív hír jött mielőtt megindult, nem a space x-es tárgyalás indította meg önmagában.
Ha azt nézzük, hogy a Telekom holnap jelent és tudva levő, hogy erős lesz a jelentés plusz magas oszti is jön, ahoz képest elég gyengén emelkedik az árfolyam. Itt meg fel röppen egy hír morzsa, semmi konkrétum és ugrik az árfolyam. Ez mindent elárúl a jövőre tekintve.
Hül a papír és ez nagyon jó. Forró pénz nehezen viseli a csökkenést és az eddigi csúcsról (1920ról) lejött ma 1626ig. Ez azért már komoly korrekció! Több mint -15%. Ha átlépnénk az 1700at délutánra, akár emelkedő nap is lehet a mai. 1700ft a hétszázát neki!!!
Egy ideje nem igazán hiszek már a technikai elemzésben. Ha muszáj, akkor napos gyertyákat van értelme max nézegetni, annál gyakoribbal kalkulálni szerintem szimplán hazárdírozás.
A héten jelent a Telekom. Valószínű jót és ezért akár 1500 fölé mehet az árfolyam. Ott még az alapok majd veszik hosszabb távra, de a kicsik lehet átjönnek ide, mert nagy a felértékelődési potenciál. Napi átlag. 1695ft 1694ft és 232milla
https://invst.ly/193r-2 ennek picit ellentmond, hogy 20-a óta az óráson a lefelé irányuló forgalom jóval magasabb, mint a fel. tehát nagyobb tételekkel adták be, mint amikkel visszaveszegették. sztem még realizálási szakasz van, ez sohasem 1-2 nap hiszen mindenki keresi a jó be és kiszállókat. a dolgok nem pár nap alatt rendeződnek trendé.
Nem "hagyták beesni", hanem lenyomták, kiütöttek egy rakás stoppot, és szépen megvettek mindent,és azóta veszik lassan, de biztosan, 2-4%-kal olcsóbban. 100 milliós nagyságrendnél az már jól látható összeg.
Jól csinálod. 1920ig felhúzasra milliárdokat toltak bele a nagyok. Most 1706ról hagyták bepottyanni és kevesebb, mint 100 milliós forgalommal megvolt. Vicc kategória az emelkedéshez képest. Várják, hogy minél többen álljanak be eladásra.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.