drága fórumozó társak, látogatók, hajótöröttek, PMÁP károsultak, vágyakozók és károgók! Ez a hét csodálatos volt. Tudom, hogy sokan beragadtak, meg csalódottak, mert nem 2000, de... megmutatta a foga fehérjét, tud ez a papír menni, még ilyen magasságokból is tud újakba törni. Ez egy új szint, teljesen rendben van a mozgás. Itt tökölhetünk hetekig is, hullámzással, de mehetünk tovább is, mindenki csinálja meglátása, megérzése szerint. Jó hétvégét! Jövő héten folyt. köv. ui.: mióta KawaSzabi itt van komoly pénzekkel, azóta megyünk. No, ha majd ő adja, én is akkor fogom((-:, nekem ő az indikátorom.
És az a gyanúm, hogy a nagyok habzsolták fel ennek a nagyrészét. De több már nem jut nekik ennyiért, hacsak nem dobnak be, vmi új trükköt. Nagyon nagyon szűkös lehet már a likvid közkéz, ami spekiknél van és nem azoknál, akik hosszú távban gondolkodnak. Kimerültek a készletek én ezt látom. Egyre öldöklöbb lesz a verseny a maradékért.
Nagyon gyorsan földbeállt az eladói lelkesedés ma. Már alig piszkálgatják. Ha ezeken a szintekrn nem lehet már gyűjtögetni, akkor feljebb is pöckölhetik megintxD
Többet már nem veszek belőle, így is van rengeteg 16,6 átlaggal! Hét elején még appot bővítettem, gondolván opiból átmennek oda, (mondjuk 4ig kellett volna venni), de nem panaszkodom szépen araszol az app. is.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.