Tegnap szerencsém volt!Dél körül eladásra álltam 1174,1176-on,párezer darabokkal!2 órán át nem ették meg a csalimat a cápák,akartam tesztelni,hogy rárabolnak e!Akkor betojtam,mondom ez fordul egyet,eladásra állok szintenként,kezdtem agyalni,hogy 1166ra mennyit tegyek be!Azt akkor közbe láttam hogy elkezdték venni a Waberert,még volt 3990en 5500db eladó,de csipegették!Akkor lementem a bankba vételt betenni,azt mire hazajöttem,addigra megint az űrhajó kapitány maximumra tette a hajtóműveket,azt 1180ról berepült 1200 fölé úgy,hogy vissza se nézett!De jó volt a Wabi is,4140en zárt asszem!A fiamnak tudtam még venni 3700-on,azon is van neki több mint 10% tiszta nyereség egy hónap alatt!De ha azon is 4ig lesz,aznap 920 volt,akkor azon egy 30% lenne!De minden számlán minden pénzen nem lehet azért csak 4ig-et venni!Vagy igen?
Persze szerencse is kell a tőzsdéhez, de ha emlékszel rengetegen eladták az olcsó részvényeiket, mert nem láttak bele ekkora céget mint amit Jászaiék építeni szeretnének. Rheinmetall érkezése után is még nagyon sokan nem is tudták elképzelni, hogy miért érkezik ide ekkora cég. Engem pomperék kiröhögtek a fórumukon, hogy hadiipar, stb., pedig 3 év múlva több bevétele lesz onnét a cégnek, mint sok tőzsdei cégnek együtt. A másik fontos dolog, hogy sok speki látszik, hogy soha nem volt vállalkozó, mert azt hiszik, hogy pár hónap alatt lehet céget, cégeket építeni. Vodafon megvételekor már mondták a vezérek, hogy 2-3 év mire átalakítják. Most lesz majd csak 2 éve, hogy megvették, de már 1 éve is a fórumokon sokan türelmetlenkedtek. Jászai nyilatkozataiból végig kilehetett olvasni, hogy nagyon olcsónak tartja az árfolyamot. Több mint 1 éve bemondta a 2000ft feletti értéket 1 részvényre. Azóta pedig sokkal értékesebb lett. Nem az a kérdés, hogy mikor lesz korrekció szerintem, hanem az, hogy majd 1 éves távlatba meddig emelkedhet az árfolyam. Vezérek szerint őszre 4000milliárd feletti értékteremtés épül be a papírba és az 2400 feletti árfolyamot jelentene. A találkozót majd a nyereséges év után kéne tartani, tehát jövőre a februári jelentés után. Addig azért hagyjál még pár db részvényt :D Tudom nehéz lesz tartani. Nyitó 1220 felett lehet. Ma még száguldás lehet, de hamarosan jönnek a csendesebb napok szerintem. Jó lenne ha tényleg 1 igazi átárazódás lenne a papírban, mert akkor tényleg a Telekom és az OPUS lehetne a példa. Írtam többször, hogy a cégben több üzletágat 0-ra áraz a piac. Ha beárazzák 2000 felett leszünk tuti.
Jó reggelt kivánok mindenkinek!Meg egy olyan napot,hogy döntsük már meg akkor azt a 121 Ft-os 2021-es napi 4ig emelkedési rekordot is!Ne hagyjunk betömetlen lyukakat magunk után,legyen teljes a kép!Könnyen megismertek majd,mert űrhajóval jövök,és szkafander lesz rajtam!
Rice2! Szerintem szerencséd volt (és nekem is, mert nem adtam el bukóban). Amikor a T-Systems deal meghiúsult, akkor abszolút nem az volt a papírforma, hogy ebből a részvényből valaha lesz valami. Ezt akkor is megbeszéltük sokan, egy NER-függő papír kockázataival, stb. Mindegy, lett, ahogy lett, jó ez így. Én azt gondolom, ha Neked tényleg tengernyi papírod van 40 forintról, akkor valójában Neked mindegy, hogy 800-on 20-szorozol vagy 1200-on 30-szorozol, én csodálom, hogy van energiád a nép nevelésére. Benne vagyok egy fórum találkozóban, és akkor majd egy sör mellett megbeszéljük. Engem az érdekel amúgy, de nyilván ez megint jóslás kategória, hogy mikor jön egy korrekció, mert végtelenig egyenes vonalban nem szoktak elmenni a részvények.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.