Ezt nem kicsik veszik. Féket tettek 1150re és elé és úgy veszik ahogy adják itt 40 és 20közt. Napi átlag mindjárt 1120ft!!!!!!!!!!!!!! Van 1-2 komoly gyűjtő és nem akar tekerni a porszívón de majd pár nap és új csúcsok jönnek. hidd el a kicsik csökkentenek, mert nehéz ilyen emelkedésben tartani nekik. Eladják, mert azt gondolják, hogy majd olcsóbban vesznek. ez megy 800 óta :D Most kicsit elengedték. 1124ft és 574milla
hűtik is, nem kell izgulni. szvsz, ha vissza is megy kicsit, az nem indok a dobásra, mert csak most indult be a gépezet, és csak a napizóktól veszik el, helyesen(-:
4ig űrhajó kapitánya jelenti az irányitó toronynak,fent vagyunk az űrben,röppálya ideális,hajtóműveket optimális tolóerőre tettük!Folytatjuk az űrutazást!Nyugtázd torony! Vettük kapitány!Nyugtáztuk!További jó repülést!
https://invst.ly/18iven óráson látszik, hogy simán ki lehet hűteni egy kis oldalazással. 60Ft mozgás már lazán beteszi a sávjába. én nagy visszazakót tehát erre alapozva nem várnék.
Coobra:ha valami megy,sose add el!Olyankor nem számit hogy veszteséges,meg Q2,meg ebidta,meg semmi se!Én is volt hogy néztem a száguldó vonat után csak!Amúgy meg a hibákból lehet tanulni,a siker az sosem jó tanitómester!Meg kell járni a poklot is,ha a mennybe akarsz jutni!Különben nem fogod értékelni a jót se,ha mindig abba voltál!Ezeket hallottam okosabb emberektől!Csak az nem hibázik,aki nem csinál semmit,meg én!Én egyszer tévedtem életembe,mikor azt hittem nincsen igazam!
12 év után kirugtak aljas módon, és asszem hoztam egy rossz döntést a tőzsdén.Tiszta fejjel végig gondoltam, és revidiáltam. Maradok 5%-kal kisebb pakkal. Én kicsi vagyok
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.