Köszi szépen. Ezek szerint jól gondoltam. Idén 25,2milliárdot fizet a cég!!! Jövőre mivel díjemelések lesznek még többet. Tehát kb. 2025ben min.28milliárdos megtakarítás keletkezik az adók eltörléséből évente!!! Ha ezt az összeget megszorozzuk 10el, akkor +280milliárd ami részvényenként több mint +900ft-ot jelent. Ez majd idővel beépül az árfolyamba, legkésőbb 2025 végéig szerintem. Tehát számításaim szerint min. dupláznia kell az árfolyamnak addig :D 876ft és 76milla SZÉP! Sokan nagy féket láttak 870en, hát eddig tartott, most 880ra tették :D Minden szinten megnehezítik az eladók dolgát.
2023-as teljes közműadó 53,4 mrd, a távközlési 96,4 mrd Ft. A féléves jelentésben 4ig-nél kb 11 mrd távközlési adó, és kb 1.6 mrd tközműadó jelent meg.
Telekom 510ft. Mikor a Voda akvi volt akkor 360 volt és pomperék azt elemezték, hogy a Telekomhoz képest túlárazott az akvi. Most 510nél mit írnának??? Több mint 50%-ot ment idén. 4IG is araszol felfelé :D 876ft és 63milla
A MAGYAR KORMÁNY MEGERŐSÍTETTE SZÁNDÉKÁT ARRA VONATKOZÓAN, HOGY A HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓKAT TERHELŐ KÖZMŰADÓ FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGET 2024 JANUÁRJÁTÓL ÉS A TÁVKÖZLÉSI PÓTADÓT 2025 JANUÁRJÁTÓL MEGSZÜNTETI.
Ez a cégnek mekkora megtakarítás lehet majd szerintetek? Szerintem jóval több mint 20milliárd. 870ft és 36millió Várják az eladókat. Ma új éves csúcs születik. és már 872!!!
OV 12:33-kor üzeni a Telekom megbeszélésről: "A MAGYAR KORMÁNY MEGERŐSÍTETTE SZÁNDÉKÁT ARRA VONATKOZÓAN, HOGY A HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓKAT TERHELŐ KÖZMŰADÓ FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGET 2024 JANUÁRJÁTÓL ÉS A TÁVKÖZLÉSI PÓTADÓT 2025 JANUÁRJÁTÓL MEGSZÜNTETI."
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.