Ezt írtam pár hónapja. Ezért kaptam is a fejemre. Amikor először ment 1100 fölé, 3 éve, akkor is ez volt. Onnantól bármilyen jó hír jött , 1 napot ment fel, aztán esett tovább. 1 éve újból 1100 fölé ment, azóta megint ez van.
2 hete 750 alatt volt 1 hónapja 710en. Máskor az a baj,hogy 1 helyben toporog az árfolyam és nincs forgalom. Most az a baj,hogy van mozgás a papírban. Mindig minden rossz???
Téged lehet valahol lehúztak,de engem nem :D Jött a Voda bejelentés és páran betankoltak + csoda jelentést vártak és most csalódottan dobálják,mert nem emelkedik. Fog ez menni nyugi. 760ft és 65mila
Indok nem kell? Helyzet van több oldalról! Hétköznapi emberek között kell élni, tudni kb 40 év alatt mi is volt, van! Mellesleg akinél a hatalom ott az állapot milyensége! Kicsik kuss, alamizsnáért élhettek valahogy esetleg!!!!!!!!! Emberi faj fejlődése, stb...........
Lehet itt majd 700alatt megrakódni megint,akinek lesz rá pénze!meg kedve!én 870en adtam el,sajnos csak 10%ot!vágtam volna ki az egészet!úgyis az lesz,én se fogok itt évekig szopni,meg várni!mire?rogyni fog minden,Krakk lesz!
Ennyit arról hogy nem lehet venni 800 alatt. Csütörtökön meg ma is a nap vesztese? Ennyit ér a vodafone hír? 910-748, hamar jött a kijózanodás. Amíg ilyen a nemzetközi helyzet, jöhet bármilyen akvi, edison elemzés, ez nem fog emelkedni. Ez sem, így pontos.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.