Te is itt vagy a tőzsdén, gondolom kereskedsz , nem csak irogatsz. Nem zártak be a tőzsdék, mindenhol zajlik a kereskedés. Ahogy elnézem a topicocat, mindenki kereskedik, pénzt keres. Az elszálló energia árak, infláció minket is érinteni fog, aki teheti nem ölbetett kézzel ül hanem a máshol bekövetkező veszteséget kompenzálja.
na mindjárt elolvad a minuszka. otp még lesz 10K is szerintem. ma sanyibá belevett, ezzel húzta vissza, de ha nem találnak egy bábot az ukrán állam élére gyorsan, akkor ez az a probléma még nyomni fogja az otp-t lefelé.
20 éve minden egyes ilyen pánikhelyzetek után az volt a tapasztalatom, hogy azok járnak rosszul, akik visítva dobálják el a papírjaikat, ész nélkül. Nyugodtan, higgadtan, nem remegő kézzel kell ilyenkor cselekedni. Ugyanúgy múlik el ez is (ráadásul ez most szvsz eléggé gyorsan fog), mint a többi.
A tegnapi nap alapján oroszok nélkül max. 850nél lennénk. A 950 túlzás. 4ig-t nem érinti úgy a háború mint otp-t, lehet sehogy de pánikban mindent adnak.
Persze,hogy nem ez lesz. Ezt azért írtam,mert aki 850-en emelne az inkább majd piacon vesz és 850-ig felhúzza és utána fog 850-en tőkét emelni. szerintem 850-ig min. felhúzzák majd a nagyok május végéig.
Minden tiszteletem a tiéd, de szerintem ebben a helyzetben nem sok mindenkit érdekel a mai közgyűlés :) Látva, hogy hogyan pakolják a piaci eladási oldalt a fő részvényekben, nem ez lesz ma a fókuszban. Szerintem.
Megmondó emberünk többször írta,hogy a Rheinmetall "így lehet nem fektet a 4IG-be" hát ebben sem lett igaza és az AH-ban sem. Ma az a kérdés mennyi pánikoló lesz délelőtt és meddig esik az árfolyam. Esés után lehet megint lesz 1 nagyobb felfelé kör is. Délelőtt közgyűlés is lesz. Ez a pont a legérdekesebb: "4. számú napirendi pont:Döntés a Társaság Igazgatóságának 2022. év 05. hónap 31. napjáig tartó időtartamra szóló felhatalmazásáról a Társaság alaptőkéjének – bármely, a jogszabályok által engedélyezett alaptőke- emelési mód(ok) útján – (i) 19.761.381 darab egyenként HUF 20,-, azaz Húsz Magyar Forint névértékű és HUF 670,-, azaz hatszázhetven Magyar Forint kibocsátási értékű, azonos jogokat biztosító („A” sorozatú) törzsrészvény zártkörű forgalomba hozatala által, (ii) 9.463.882 darab, egyenként HUF 20,-, azaz Húsz Magyar Forint névértékű és HUF 850,-, azaz nyolcszázötven Magyar Forint kibocsátási értékű, azonos jogokat biztosító („A” sorozatú) törzsrészvény zártkörű forgalomba hozatala által történő felemelésére." Ki emel tőkét 850ft-on 9,46millió részvénnyel??? Valószínű egyébként,hogy a nagyon napokon belül oda is teszik az árfolyamot és 850ft lesz majd min. május végéig. A kérdés az,hogy akkor most kinek érheti meg eladni 700-on és még lehet alatta is??? az látszik,hogy a nagyok rengeteg papírt akarnak és sok pénzt tolnak be,mert valószínű sokkal magasabb árfolyamot vizionálnak a jövőben. Kicsik nem látják tisztán a papír jövőjét és pánikolnak. Majd hamarosan kiderül kinek lesz igaza.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.