Itt minden fordítva
van!!!
A Fidesz idején
is lenyomták a papírt
100ft ra pedig akkor Neres
papír volt…Akkor nem lehetet ara
hivatkozni nem volt állami rendelés…
A szivárványos gazadaságis Komonistapista mindent elprivatizál a maguk javára a magyar gazda(g)ságbúl. A paksimessias kősziklapéter es luftbalintka segedelmével...jön az újgazdag szivárványelit Új mederseggek épülnek majd a béten
Alapvetően jelenleg akkora piaci előnnyel bír géppark, szaktudás, munkásállomány, alvállalkozók,referencia terén, ami nem sokaknak van. A piaci helytállása szerintem nem kérdés. A kérdés az, hogy mondvacsinált pályázati kizárásokkal mennyire lehetetlenítik el. (lásd, nem oly rég a "cég átláthatatlansága" miatt)
Sose lesz olyan .. Érted? . Valószínű egy jó darabig nehéz lesz a cég élete . Ha túléli és helyt áll a piacon még jobb is lehet . De rövidtávon nem ebbe tennék pénzt …
Az is érdekes, hogy vételen 2-3k pakkok vannak folyamatosan. Ki zsákolja, ha ennyire "pánik van". Értem én hogy egy napizónak megérheti venni, hátha 340-ig felszúr, és ott eladhatja, de ahhoz, hogy a nyereség látható szám legyen, ahhoz 100-200M forgalom kéne napokig, nem 10-20!
Az hetekkel ezelőtt volt, konkrétan aug.4. Cikkestől, Portfólióstól se mozdult rá az árfolyam, sőt, picit feljebb is csúszott 370 környékére. Ha az bárkit zavart volna akkor napon belül esett volna 20-30%-ot. amúgy meg a BB- nem bóvli, onnan még van B, na az alatt CCC-től az már tényleg bóvli
NEW OPUS GLOBAL