Az tényleges ajánlati árat senki sem fogja beírni. De az érintettek ilyen megnyílvánulásai segítheti a többiek döntését. Ez volna a fórum lényege, hogy lássunk több szempontot is. Gondolom most is többen mérlegelnek egymagukban.
Sajnos a 710 elfogadása álom. Szerinted akik az elmúlt oldalazós időszakban vagy akár tegnap az első 2 órában vették nem fognak megelégedni 5-10 %-al? 575-600 között?
Sziasztok! Van valaki aki tudja, hogy sikeres felajánlás esetén a fix ügylet miatt kell adózni TBSZ számla esetén? Senki nem ad egyértelmű választ, a Nav levelemre sem jön válasz?!
Ha az utolsó egy órában kezdik el felfelé húzni az már akkor csalás. Két e-mail is bevan készítve nekem, az egyik 710 ft-ra van kitöltve, a másik még bianco.
OPUS az elmúlt 1 év alatt nem ment sehova, 4IG ebben az évben még 6000 ft felett lesz, sőt a MOL is elfog menni 6000 ft-ig, itt sajnos valamiért nem megy.
Bátor vagyok 4iG-vel. Én megmondom neked őszintén én a 4iG miatt nem adok el 1 db Opusz részvény sem ,pedig hidd el igen komoly készletem van tőle. Ha felhúztak egy év alatt ötszörösére egy árfolyamot - 153-as EPS mellett, akkor itt ennek a többszöröse is megtörténhet hiszen itt valós érték van, nem úgy mint ott, ami számomra az óriás lufi kategória. De mindezt természetesen a saját véleményem, mindenki döntsön szabad meglátása szerint. És aki esetleg bármilyen politikai kockázattól fél az áprilist illetően, az egy kicsit járjon utána ,az Opusz már túlmutat a politikán….
Az pedig az este fog kiderűlni, hogy evvel a tranzakcióval mi volt a cél. 1. VIP kiszálló 2. az 50Mft feletti kiszállni vágyók ne a napi kereskedésben szórják el, tovább nyomva le az árfolyamot. Az eddig látottak alapján sajnos nem a 2. Verzió a valószínűbb.
NEW OPUS GLOBAL