én a vezetőség cserében, a fidesz győzelemben, az alulárazottságban, a háború és a kovid végében és a cég eredménytermelő képességében együttesen látom a fordulatot
mitől várod/várjátok a fordulatot választások után? Talán egy verziót ki lehet zárni, igazábó többet is, egy egyet jó eséllyel: ellenzéki 2/3 Ha kormány megy tovább simán, szűken, vagy újab 2/3-dal, vagy egy szűk kormányváltás esetén? Előbbi verziók bármelyikénél, látva ezt a ciklust is mi indokolná, hogy az általad gyanított háttérlenyomások leállnak és piaci lályára áll a papír? Köszi
Nézd, én abban bízom, hogy egyszer vége lesz ennek az agresszív, romboló támadásnak, amit itt megélünk évek óta...Az árfolyam egyértelműen mesterségesen van itt tartva,lassan már a cégérték harmadán...Én azt gondolom,hogy aki eddig kivárt-iszonyatos lelki depressziókkal is megtűzdelve sokszor-az várja meg ezt az évet.Először is a választásokat, utána meglátjuk. Mi azért más padsorból figyeljük ezt a gyalázatot,mivel 16 tavaszán-nyarán szálltunk be az akkor még Opimusba. De nem vigasztal azért,hiszen a darabszámainkkal megszorzott árfolyamkülönbség a 810 és a mostani között...az kqrvára fáj....
Kisebb nagyobb pakkok 160-ig berakva eladóin, bármelyik kisbüfi bevásárolhat még most a gigantikus UP előtt, a lehetőség adott 😎 Mai 80+e db vétel is egy ilyen nagyobb kisbüfié volt, gondolom...
Big, ha így is van, szted/szerintetek mégis mire érdmes még várni. Ha tényleg mindenen túllép az ember, mindentől elvonatkoztat, csak ezt az egyszerű tételt nézi, mégis milyen elvárása lehet egy ilyen mozgású papírral szemben? Neked/nektek mi a célotok ebben, mi a célár, egyáltalán mi a bekeretek, hogy még mindig megéri benne lennetek ekkora zakó után is és várni bármilyen fordulatra? köszönöm
Azért nem tudtuk megvenni tőlük, mert ők maguk veszegetik is vissza. Minél lentebb van az árfolyam annál könnyebb dolguk van, mert ez egy erősen veszteséges játék, de sokkal nagyobb az a veszteség, amit Mészároséknak okoznak ezzel és ez lehet a fő cél. Az biztos, hogy ezt nem lehet a végtelenségig csinálni, mivel lassan könyv szerinti érték harmadán vagyunk. A kérdés, hogy az MNB mikor lép, ha egyáltalán folyamatban van bármilyen vizsgálat. A másik lehetőség egy nagyobb játékos megjelenése lenne, de arra tudjuk mekkora az esély..
NEW OPUS GLOBAL