ez így van, talán az egyetlen papír, ami ugyanolyan menetrend szerint összefosta magát és azóta szinte semmi életjelet nem ad. Sokkal több lenne benne, de a piac valahogy itt semmire nem reagál és most nem csak a jelentésre gondolok, hanem bejelentésekre, amik máshol rakétát indítanak el, itt, viszont megy a vegetálás minimális volával. Sokkal többre hivatott sztem is, 200+, alap kéne legyen. r164, szánalmas 14 millás forgival.
Már most odébb toltad fél évvel a várakozásodat. Fél év múlva majd 2026-tolod,és így tovább. Szép dolog az optimizmus ,e egy idő után be kell látni a tévedést. É már beláttam.
Amennyiben nem esik nagyot,én eladom. A 2023-as eredményt képtelen elérni belátható idő alatt/ 3-5 év/. 110-en vettem,eltelt négy év és sehol semmi.Más papírok 1-2 selejt kivételével megduplázódtak.Árbevételhez képest kellene 4-5% nyereségnek lennie. Sosem lesz.EZ AZ 1% AZT JELENTI,HOGY INNEN PILLANATOK ALATT LEHET VESZTESÉG IS. Ezek a szalon nyitások /BYD/ csak tovább növelik az eredménytelenséget.
AutoWallis Nyrt+topic