Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
chat gp adja be ezt a 35 árfolyamot, de az össze vissza tippel! Ha beindulnak a pénzek jobb lesz. De az, pár éve nagy mellénnyel mondták nem függünk mi az eu-s pénzektől! Látjuk!
Amikor én ezt mondtam még pár éve akkor az volt a kérdés, hogy minek vagyok még itt? Most kisértetiesen hasonlítanak a kommentek! Akkor is repkedtek a 220-500-ig repülő árfolyamok!🙂 Évek teltek el és ugyanazt olvasom! Kicsit vicces is. De azért el is szomorít ,hogy 8 éve is ugyan így vártuk az emelkedést mint most! Lehet jön még egy jó nagy válság is ami biztos felrepíti az árfolyamot. És ha a mostani jelentés is szar lesz akkor senki se várja azt hogy itt az árfolyam olyan gyorsan 500 lesz. De akik már régóta itt vannak azoknak még pár év az már semmi! Más világ jön! Lassan és keservesen!
Tényleg az. Szar az egész. Abba talán lehet kapaszkodni, hogy ez még az utolsó fideszes év jelentése, “üzletkötői jutalékkal” és minden egyébbel. Az látszik, hogy ha maradt volna a Fidesz, ennek a cégnek vége. Nem véletlen láthattuk a Tisza támogatók között Csontost és Berkit. Meglátjuk, hogy tudnak sáfárkodni az új helyzettel, főleg ha lesz pénz is. Félek tőle, hogy ez a vezetés nem alkalmas nagy üzletek összehozására, ne legyen igazam…a lehetőség adott.
1,25% - 2,00% közötti EBITDA-marzs mellett. Vagyis kb. 400-440m ft nyereség várható az évben. Hát bizony ez a marzs nagyon-nyagyon kevés. IT szektorban 10-20% ez minimum.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.