Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Értem. Én úgy gondolom, hogy itt legtöbben a véleményüket mondják el, és ez sokszor eltér erőteljesen, mint ahogy a többi fórumon is. De a kellő tiszteltet szeretik megkapni az emberek. :)
#124292, #124251, #124232 Péntek, szerda, kedd és nem azt hallja ki az ember hogy sokszor, hanem okoskodásnak titulálja, majd csodálkozik, hogy ez a másiknak nem tetszik! Megy itt egymás hülyítése a 100 meg 200 árakról, de a kanyarban sem látszik belőle semmi. Szekta ez semmi több, a nagytulajok meg szarnak rátok.
Az a legjobb, amikor mindenki nyafog, ilyenkor szokott megindulni! Ha valaki 1 Mrd-ért kapott és eladja most lesz kb.600 milliója, viszont ha felmegy 100 fölé, és akkor adja el lesz 2 Mrd-ja, szerintetek melyik szereti egy nagy részvényes!?
Én sem értem magam mire gondoltam amikor a vételi gombot megnyomtam, pedig megfogadtam, hogy ezekkel a politikailag átitatott mutyi szarokkal nem foglalkozom. Ami meg itt a fórumtársakat illeti nem akarok ide tartozni, keresem a kiszállót.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.