Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Sokan mondàtok ezt már tavaszra is.Valamelyik okos (nem nevezném meg),még fogadott is februárban,hogy hol lesz a Delta és a 4-ig àrfolyama màjusra.Akkor a 4-ig 3800 volt,a Delta 51.
Pontosítva: a 4-ig eddig mindent vitt.Szerintem ez így helyes.Nekik és a vezetőségüknek hála,álltunk évekig a szopórolleren.Kezdve a taxis és az MNB szpatásaival.
Kérdés, hogy mikor lesz az érdekük? Volt már itt minden, Vajna, Barna, Palkovics, most a Tanács, stb, de volt itt már minden is és sajnos semmiből nem lett semmi. Egyelőre az lenne a legfontosabb, hogy ne mínuszos legyen a féléves jelentés október végén. A 4IG mindent visz, azt gondolom, hogy most nyáron jóárasítanak ott, bevásárlás megy és ne felejtsük, hogy titokban, de. péterünk is szereti a tőzsdét. Itt meg a találgatásoknak nem sok értelme van, mert nem történik semmi. Nekem is van több 100K darab, még sosem volt ennyi. Lehet csendben jobb lenne várni a kitörést, mint nap mint nap beírnod a vágyálmaidat és lehet hamarabb meg is indulna az árfolyam felfelé.
Valakinek van infója arról hogy Paks 2 mi is lesz? mert a tervek szerint : Pakson már tudni vélik, hogy nagyon komoly fejlesztéseket készítenek elő, valamifajta felsőoktatási központ és egy új, oktató-kutató reaktor is kerülhetne az atomerőmű közelébe. ????
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.