Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Az AGORA-MBH Bankszékház projekthez fűzném hozzá ! Igazából nem is csak a 2 MILLIÁRD itt a lényeg hanem a folyamat. Az utolsó akvink !!!!!! Dolgozik az OTP-nek és feltételezem,hogy nagyban hozzájárult a mostani DELTA "melóhoz" is. A DELTA ennél fogva már DOLGOZIK a 2 legnagyobb Magyar Bank-nak is . Tehát az utolsó akvink komoly vétel volt . A tulaj VALAMIÉRT adott el a DELTA részére a cégéből. Igen, előnyös mindkét cégnek. Ettől függetlenül úgy gondolom,hogy tud már olyant a DELTA jövőjéről amit mi még nem, egyébként nem hinném,hogy adott volna el a cégéből bizonyos részt , a DELTA azt mondta,hogy részvénnyel is fizetett már ( DELTAkamat....... , stb, ) . Tehát egyre többen részt vesznek a DELTA építkezésében jövőjében ( alapok , előre építkezés ). Tudnak itt sokan a szép jövőről csak mi nem . Igaz várni mi is várhatunk velük. :-) A lényeg. ELŐRE dolgoznak,építkeznek. AZ ÁRFOLYAMBAN is megfog mutatkozni. Ezt mindannyian tudjuk csak mindenkinek más a vérmérséklete, tűrő képessége ! Ennyi. ui : Ennyi cégnek, másoknak ( Berki ) jó a DELTA akkor nekem is . Én is előre építkeztem, írtam is. :-) Ennyi.
Meglátjuk. Nem is ide való téma, lapozzunk. Az biztos, hogy a tegnap bejelentett szerződés nagyon más, mint a Delta eddigi munkái. Ilyen megbízásokhoz eddig nem fért hozzá a cég.
Ne a 4ig-ról beszéljünk. Engem az nem hagy nyugodni, hogy ezzel mi a cél, hogy csak zárás után rakták ezt ki. Az nem kerdés, hogy vitathatatlanul pozitív, viszont az időzítés… Nem jövök rá, miért pont így.
A gondolataid első fele igaz lehet, de amit hadiparról írsz, arra írtam hogy butaság (bocsánat a minősítésért) vagy ismeret hiány. Semmit nem kell visszaadnia, ha kicsit ismered a nemzetközi szerződéseit és szerződéses partnereit, akkor könnyen belátható hogy ez a lehetetlen kategória, mert olyan nemzetközi perek és támadások szakadnának a magyar állam nyakába , amibe néhány hónap alatt belerokkanánk mindannyian. De amúgy is biztos vagyok benne hogy nincs is ilyen szándék, max lesz egy kis izmozás, hogy az új hatalom is kapjon a tortából egy nagyobb részesedést és mindenki járjon jól, aztán düböröghet tovább a biznisz. Viszont nekünk a lényeg tényleg az , hogy digitális területen jóval nagyobb tér nyílik a piacon a delta számára. Hozzá teszem, hogy szerintem ez a terület a hadipar és a távközlés mellett eleve huszad rangú volt már így is a 4ig számára, tehát ez nekik se fáj annyira, ha a digitális piac egy részét vagy nagy részét át kell engednie más szereplőknek.
Tényleg nem akarok itt a 4ig-ről beszélgetni. Egyáltalán nem érdekel mi lesz azzal a céggel. Annyiban érint minket, hogy kiesett a piacról az a szereplő, aki kannibalizálta és monopolizálni próbálta az állami megrendeléseket. De hogy a hadiipart vissza kell adniuk, arra mernék tenni nagyobb tétet.
Azért ekkora butaságokat ne írkáljunk már a 4ig-ról, szárnyalni fog a delta enélkül is. Szerintem is nagyot szólhat itt a jövő hét, nagyon bízom benne. Kár hogy nem hétfő reggel adták ki a közleményt, de így sem rossz.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.