Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
A felügyelő bizottságban csak az ő emberei vannak, rajta tartják a szemüket egy ideje. Plusz így érthető lenne az árfolyam szándékos lebarmolása is. De ez csak egy tipp. Mondjuk az opus ha akvirál ezen a területen, akkor egy delta méretű cég pont ésszerű választás lehet. a korábbi közbesz. keretszerződések pedig rögtön meg is telnének tényleges megrendelésekkel.
A cég héten kiadott közleményiben is a hangsúly a mesterséges inteligencia projektek megerősítésére került. Ráadásul a cég körül elég sok a Mészáros közeli ember.
Én már nem racionális alapokon vagyok itt! Ez szerintem már egy erős érzelmi kötödés! Bele dörgölik az arcunkba mindenféle adattal, hogy milyen gyenge ez a cég, veszteséges, stb. De mi ragaszkodunk hozzá értelmetlenül! Azt mondjuk, hogy hazudnak! Hazudik a vezetőség és jó lesz ez! Kitalálunk időpontokat, elméleteket, fúziókat, nagy bejelentéseket. Ősszel robban! Tavasszal Robban! Közben a cég egyre gyengébb jelentéseket ér el. De mi meg szorongatjuk és a világ el is ment mellettünk! Ez már tiszta téboly! Tudom a mit írtam egy alaptalan fikció! De azért mégis....
Mégis mit képzeltek? Az itteni banda kb 70-80 %-a - igen, ti is - odaát kavar 2-3 papírban, ezért IS döglődünk nem kell semmin csodálkozni, meg sajnálkozni én csak annyit fűzök hozzá hogy mi a kurva életbe ragaszkodom ehhez a papírhoz!!
odaát 15% feletti volatilitás, atyaég, és még lehet nincs vége... megy a csata rendesen :) Delta lesz a menekülő papír majd, figyeljétek meg a végén... valaki majd megrámol egy pár mio db-ot, és szalad szét a nép...
Törölt felhasználó2026. 04. 01. 13:27
lehet valaki vált opusra, de hát lutrira teszel ha ez a logika, az srv csak kirakat és kidobott pénz, de próbálkozás, ha így lenne... szép pattanás volt, odaát, de elég rövid...sokat nem hinnék bele, se ott, sem amott...na ott van adósság rizikó...
Hát ha az eredményeket nézem ez nem felszálló pálya! Ennyi év után ilyen eredményeket termelni! Mondja már valaki,hogy ez normális! A tervek szerint meg az. De a leírtak szerint jó messze van az még! Lassú építkezés. Legalább infláció követő lenne a papír. Na dehát... Mondjuk nekik nincs úgy szükségük a lóvéra mint nekem! :-))
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.