Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Még a vak is látja, hogy ez a csoda innentől már csak felfelé fog menni! És azt is megkockáztatom, hogy idén simán 100 felett leszünk! 😉Persze arra még várni kell! Aki viszont ideáig nem dobta el az jobban teszi , ha most még gyüjtöget! Ha pedig tévednék akkor rendezhetünk egy sírós bulit is!🙂
Megértem, hogy nincs túl nagy kedvük a lufiban kifejteni őszinte aggódó soraikat, hisz odaát már olyan felfoghatatlan magasságokba emelkedett a színvonal, hogy a két főguru szerint Venezuela miatt fog esni a Delta. :))
És titeket ez mièrt zavar? Kerüljétek ti is messziről!Nem is értem,hogy minek foglalkoztok vele.Megtisztelnétek,ha ezt inkább a lufiban vitatnátok meg.Segítek benne szívesen😉
Nem ér annyit az egész, így inkább enged el.... Bár szvsz ezt itt már mindenki unja.... és ahogy láttom az új évben, sincs itt semmi új a nap alatt és maradt a régi, kopott lemez 🤬 Én továbbra is állítom, hogy sajnos ez a kettő napos papír, nagyon káros és aki tudja kerülje el messziről, mivel ezt még nézni is szörnyű, ráadásul ismét karcolgatja az 50-et, így csak sajnálni tudom, aki még mindig nem tanult ebből, de az élet már csak ilyen, ahogy itt is látjuk..... Kitartás!
ezen már semmi más nem segítene csak egy nagyon nagyon nagyon komoly hír, bejelentés, semmi más, de ezt meg már 7. éve várjuk szóval semmi realitása nincs....
egyszer csak jönni fog a hír a büntetésről, hogy xy összejátszott, piacbefolyásolást követett el éveken át a delta részvényekkel, nézzétek meg a kötéslistát csak piros öntés az egész, miközben szinte minden más emelkedik és egész decemberben ez ment....
nézzétek, ez az amit mondtam, leöntötték 50-re és aztán rögtön 52-ön 5000 db beállt és kapott, ez csinálják (nézzétek meg a kötéslistát) és osszák el gondolom a pénzt, teljesen lehetetlen és megtévesztő, piacbefolyásoló a delta kereskedése, MNB valamit kéne tenni, idén esetleg?
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.