Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Úgy van ez, hogy még közülünk se jutott el mindenkihez és akihez el is jutott az nem tulajdonít akkora jelentőséget neki, mint mondjuk én. Másképo gondolkodunk. De bárhogy is gondolkodunk, meg bárhogy is van, tegnap 96:4-re szavaztak le minket, esélytelenek vagyunk. De miért vett 10 milliót??? 2 év múlva kell visszaadni a 8 millioló db kölcsönt és akkor is még lehet hosszabbítani, először 29-re van esély az osztalékra. Akkor miért most vett?
Ne egymást öljétek bammeg hanem a kereskedést figyeljétek.Jokerrel értek egyet maximálisan, mindent felszívnak sumák módon, ne adjátok most már, lassan indulnia kell.Csak meg ne kérdezzétek mikor, bármikor lesz a válaszom.
mi van ha azért mint a múltkor, 2019-ben? de oké tegyük fel nem azért és ilyen bűn szar az árfolyam, akkor mi haszna van h itt van? mert pl ott volt lölő az opusba 2017-ben, de az ment is mint a meszes, itt meg bárki van itt lefelé, tegnap tudtuk meg h itt van ma éves aljra ment 1 pont híján, de az egy leöntés volt vagyis mondhatjuk h éves aljra ment miután kiderült h itt van, akkor hogy van ez?
Úgy van! Ez a 10 millió db nekem se megy ki a fejemből, tegnap óta ezen agyalok. Aźért ez már szabad szemmel is jól látható összeg egy nyílván nálunk jobban informált befektető társunktól.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.