Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
de mikor? van aki hat éve várja és semmi illetve 50 forint, csak mondom ha innen négyszerezne nagyon hamar, még idén mondjuk az 200 lenne, 2019-ben 189 volt a teteje, ha jól rémlik, vagyis csak ott lenne, mint hat éve volt, de még ez is elég távolinak tűnik jelenleg, te is odaírtad h egyhamar nem dobod el, úgy tűnik, hogy ez könnyen lehet h igaz lesz
azért jól él itt mindenki gyerekek a cég körül, a vezetők, mindenki, megy a habzsi, dőzsi, a könyvizsgáló közel 40 millát kap egy évre, havi 3 millió271 ezerre jön ki, nekünk meg jut 6 év után 50 ft/részvény és 6 év alatt lényegileg nulla azaz nulla bevétel a deltából miközben lásd könyvizsgáló és a vezetők érdemes megnézni a közzétételekben. Gondoljunk most azokra akik nem kevés bukóval elkullogtak a 6 év alatt miközben ők meg abból a pénzből marha jól éltek, élnek, nekünk meg az jut h add el paraszt ötvenen aztán kullogj el.....manopi legalább sétál, hogy valami pozitívat is mondjak....
Szia Doc! Maximális respect a munkádért, a belefeccölt energiádért és a sokakat érintő hiteles, precíz tájékoztatásért! Én bízom benned és a papírban (IS) továbbra is, reméljük, csak eljön a megérdemelt siker! Köszi még egyszer!
jutalmat nekik, mert megérdemlik, megdolgozak ezért az 50 forintért 6 év alatt, meg a rengeteg szarért amit nekünk okoztak, ez a cég azért jött a tőzsdére h minnél több fájdalmat és szenvedést okozzanak azoknak akik megbíznak bennük és belevesznek, na most a 6 év alatt ezt tökéletesen, a lehető legjobban végrehajtották, így természetes h jár a javadalom bőséggel nekik :( ez az első és legfontosabb amit közzé kell tenni mindjárt gyorsan a közgyűlés után, az árfolyam nem érdekkes, ezredrangú, de a jutalom, a javadalom az az első....:(
Arról is szó esett. 26 dec 31-ig adták kölcsön. De meghosszabíthatják a kölcsönt. Vagy vissza veszik. Nem döntötték el még. Ehez kapcsolódóan valami tőke emelésről is szó esett. De ebben már nem vagyok szakértő.
Esetleg a kölcsön 8 millió rv nem volt szó? Mire kinek miért? Premiumból való kiesésre miért nem figyeltek? Régen prémium külföld stb stb az csak mese volt?
Szerinted? Felírtam pár dolgot menet közben. Hulla fáradt voltam de ez megmaradt. Ott volt Doc is. Ő is hallotta. Nem tudom de a lock upot nem ilyenkor használják? Hogy ne a piacra borogassák a kapott rv-ket. Mert ugye a vételár egy részét részvénnyel fizetik az akviknak.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.