Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
plusz az a baj evvel is (nato), hogy minden csak lóg a levegőbe, nincs végigvive, kibontva, konkrétizálva, fixálva, realizálva, pedig ha lenne hozhatna árfolyam emelkedést
bízol benne, hogy lesz változás az árfolyamban? De miben bízol a hat év alapján főleg? Kapok emailt a közlenényekről, megláttam, na mondom talán valami komolyabb, erre ez, kurvára letört....
köszi, vajon ki vehette észre.... elképesztően szomorú vagyok gyerekek a delta miatt mi energiám bent van ebbe hat éve és tök hiába, a pénzemet egy olyan cég használja, amilyen, és esze ágában sincs úgy végezni a munkáját, hogy az a pénz jó helyen legyen és ennélfogva esze ágában sincs visszaadni.... Ebben az őszben bíztam, hát itt van, el nem adom, mert egy nem lehet, kettő jobban fájna ha utána valahogy felmenne, tudom tartani, de borzalom és én már bízni se tudok h mitől változna bármi is, ha ilyen közleményeket adnak ki a kezeik közül, mitől? Látszik, hogy eszük ágában sincs tenni semmi az árfolyamért, nagy valószínűséggel ez a mai eladáduk is ezt mutatja, ha már ők is éves alj közelébe adnak el..... Vagy nem tudom, ti hogy látjátok ezt? Tényleg össze kéne fognunk, mert úgy tűnik h ez nem hogy jobb, de egyre rosszabb...(Vagy eljátszák, hogy ennyire rosszak, de ugye jobb meg nem lesz sose semmi, lásd hat év, így logikusan következtetve nem eljátszák)
miért kellett módosítani a közleményt? Rájött valaki? 32.000 db istenem, épp ma is írtam h mennyire pitik, hát azok nagyon, erre ráerősítettek és még ezt se tudják elsőre közzétenni, nem először :( van baj bőven, Manopi hol vagy? Azért lenne jó, ha írnál, hogy itt vagyunk október 22.-én történik ami történik, ma épp eladtak 32 ezret, biztos olvasod. Hogy akkor most, hogy látod a helyzetet? Mondjuk lehetnek ennyire lúzerek v direkt csinálják szerintetetek? Eleinte azt hittem, hogy direrkt, de így hat év után már nem igazán hiszem, könnyen lehet h ezek ilyenek sajnos.... Csontos, delta tényleg nem tudnátok valakinek átadni ezt, aki jobban tudná csinálni, úgy hogy az árfolyamban is látszódna? Volt hat évetek, nem sikerült, add át valakinek, mindenkinek jobb lenne, add át pl Jászainak....
Felfelé nem tudom, minden jóindulatom mellett se. Három dolog van ami hirtelen eszembe jutott. 1. normális menedzsment 2. uniós pénzek 3. srv Kb. ez a baja a cégnek, én le meg fel se beszélem. Én örülnék neki ha lennének jövedelmező mid capek.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.