Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Furcsa. Nekem is utána kellett néznem, de BTK szerint az emberölés alapesete 5 tól 15 év. Ha részegen fejbe vágod az ivó cimborádat és az úgy esik el hogy koponya alapi törést szenved és 6,5 évet jó magaviseletben töltesz a böriben akkor igen kijöhetsz.
Ha rulett, akkor mi már megtettük a tétjeinket. Egyik srác a faluból hétfőn szabadul. 2019 ben ítélték el emberölésért. B+ ő már letudta. Kedvezménnyel szabadul. Megtért a börtönben. Én meg 2019 óta Delta részvényes vagyok. Én mikor szabadulok? Tanácsot kellene kérni. Lehet ez a cikk jel. Vagy nem jel, csak nyel tovább.
van pofája nyilatkozni, mint befektető, istenem, hány embert ültettél be 160-170-nél te nagy befektető, amennyit csak bírtál, aztán 6 év alatt sokat hozott a delta befektetés neked vagy bárki (berki) másnak, akiket beültettél, igazán nagy befektető vagy, de inkább kifektető....
szakember úgy látja, a jövő nyertesei azok lesznek, akik időben felismerik a technológiai, fenntarthatósági és egészségügyi trendekben rejlő lehetőségeket. " Jövő nyertesei nem a delta Nyrt részvényesei lesznek.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.