Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Köszi az aggódást. Senki fejéhez nem szorítottak pisztolyt, hogy vegyen. Már csak poénból is kivárom a végét. 6 év után már az idő relatív fogalommá válik. 6 hét, 6 hónap , ki nem xarja már le...
Azért ma is és a napokban volt pár nagyobb öntés. Gyanítom valamelyik “kicsi” megunta a várakozást és kidobta 200-300ezer darabját! Mondjuk pozitív hogy itt 60-nál simán felszívták!
Ezek mind spekarészvények. . Persze lehet csinálni bennük egy - két x kört.. Évente akár egy ideig !! Lehet benne pénzt keresni párszor.. Csak aztán a piac emlékezik.. Az emberek emlékeznek. Az egyik fele jót röhög , hogy hülyére vette a másik felét , a másik fele meg hogy jól beleragadt. Minél több ilyen spekakör van benne , annál károsabb a papírra nézve . Az etedmény az évekig tartó posványból letargia . Ebből egy értelmes cég ezetés tud csak elmozdítani hosszabb távon .. Ezért nem kellene rögtön az elején elbaxni egy srv-t ..
Mert érdekes, pár 100.000 es bukoban nem szállok ki. Itt eltudok képzelni egy 30% os menetet idén. Mutass olyan papírt amiben van ekkora tér. Max megakran, epduferr, vertikal
Szerintetek véletlen volt a tavalyi felhúzás? Szerintem nem! Gyűjtés ment! Aki feladja az utolsó km kőnél, az nem fog jól járni! 59ft alatt sokan szeretnének vásárolni majd.Akár hétfőn! De ezt mások is látják! Ha feladtátok,akkor adjátok el! Én megvárnám a mennyei mannát! A kitartók elnyerik majd a méltó jutalmukat. DonJericho, és többiek legyenek még egy kicsit türelemmel! Nagy csodát láthattok!De ez Ff. chartján is ott van! Távolról nézzétek meg a a Nagy képet! Mit láttok? 99ft ig gyűjtés ment!Már csak pár kisrészvényes maradt Noé bárkáján! Akik a legkitartóbbak! Tipp! Nem minden borítás, valós eladás amit annak láttok!
Köszönjük az elemzéseket! Előbb-utóbb leég a ferodol a betétekről, és remélem, hogy semmi nem tudja majd megállítani. Itt már sokan megedződtek ,jobb láb a gázon, bal láb a jobbon. :)
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.