Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Illene pár millió forinttal megfogni itt az árfolyamot bárkinek is... Picsa forgalommal csúszunk le Opus, APp meg a többiek után. 4iG-t látszik hogy időnként vissza húzzák. Masterplastot szépen fogják, hiszen terveik vannak vele. Deltával nincsen terv? Irány 30 'oszt majd lesz valami? Elkeserítő a könyvben 34-es szinteket látni a hét "legerősebb napján".
Összeadódnak a mérlegfőösszegek, saját tőke, eszközök, stb. Egy jogi személyként immár még nagyobbat mutat a Delta, nem pedig több KFt szimpla halmaza lesz. Értelmezhető lesz a megtakarítás is igy, hiszen 3 cég helyett csak 1 cég járulékos adminisztrációs költségei jelennek meg. Sokkal fontosabb viszont hogy így 2 lezárt Deltás üzleti évvel a háta mögött értelmezhető cégértéket lehet számítani illetve a cég hitelképessége is javul. Ezen okai lehetnek valószínűleg.
A fenti átalakulás a Delta Technologies Nyrt. jövőbeni transzparens működésére az adminisztrációs teher
csökkenésével, a beolvadások kapcsán realizálandó szinergiákkal és a konszolidációba bevont leányvállalati
struktúra egyszerűsítésével várhatóan pozitív hatást gyakorol.
Csak azért is adjunk erőt a DELTA tulajoknak. Elképzelni nem tudom,hogy engedte volna az MNB ,hogy 380 millió darab részvény legyen kereskedhető ( majd ) egy ilyen ( jelenleg ) mezei cégnél ha nem lenne meg,hogy MIÉRT IS kell ennyi. :-) :-) Tavaly nyár végén dőlt el szerintem ( MNB -vel "megegyezés " és egyidőben ezzel elkezdődtek a nagyobb elnyert pályázatok, MNB BEISKOLÁZOTT 2 DELTA tagot :-) stb. Na, örüljünk!!!! :-)
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.