Topiknyitó: Pluto13 2019. 03. 19. 10:43

Delta Nyrt  

Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2022. 03. 07. 08:11
Előzmény: #64299  patfaur
patfaur
patfaur 2022. 03. 07. 07:55
4 kereskedési nap a 125 m nélkül. 
patfaur
patfaur 2022. 03. 07. 07:54
180 napos átlagár:64,74
360 napos átlagár:66,11
Éves minimum:422022-03-02
Éves maximum:86,82021-09-03
maxrisk007 2022. 03. 06. 19:14
Előzmény: #64296  kata311
Reméljük a jövő elkezdődött! 
Törölt felhasználó 2022. 03. 06. 12:43
Előzmény: #64289  Tiborcfiam
huha...egy diplomamunka?
ez komoly
Törölt felhasználó 2022. 03. 06. 10:30
Előzmény: #64291  seniortrader
Sajnos ez nem JG cég, ezt írtam már, ott máshogy csinálták, jól!
Törölt felhasználó 2022. 03. 06. 10:28
Előzmény: #64291  seniortrader
Próbáljuk, de már nem tudjuk!
A fő műre vagyunk kíváncsiak, remelem nem a mi szopatásunk volt az!
DocJericho76
DocJericho76 2022. 03. 06. 09:34
Előzmény: #64289  Tiborcfiam
Rajtunk már csak egy dolog segíthet, ha JG jön és jól megment bennünket. 
KONZUM OPUS 4ig árfolyamát úgy felhúzta mint a sz.rt...
JG MENTŐCSOPORT :-)
Sajnos az elmúltháromévpöcsverős(amilehethogyszándékosvoltdemárbaromiranemérdekelkimithazudozottösszevisszacégházatáján)időszakábólokulva erre szinte zéró az esély, így sajnos nem tudom mi a fenétől leszünk nagyonnagyok vagy csak közepesen kicsik.
De amúgy lesz.rom .
üdvözlöm a sok új érdeklődőt a fórumon.
igen, szerintem jó ára van a Deltának (60 alatt is ezt gondoltam) , de ebben a háborús helyzetben még bármi is lehet. Bármeddig is. 
COVID pánik alatt 8 vagy 9 napot voltunk az aljon onnan tört ki 106-ig.
Jövő héten meghaladjuk ezt az időszakot. 
Ha akarják indíthatják, nagyjából egybe esik az új részvény bevezetéssel (visszaszámlálás B+... , mi már lassan 3 éve visszafelé számolunk.) szóval egy jó hírrel spékelve bármi is lehet.
De egy negatív ukrán forgatókönyv esetén még csavarhatnak rajta egyet.
Jó hétvégét.
seniortrader 2022. 03. 06. 09:25
Előzmény: #64290  Törölt felhasználó
az a helyzet, hogy saját magatokban próbáljátok a reményt tartani ezzel a titokzatos új tulajjal....
kérdéseim:
1) miért lenne előfeltétele a cég átvételének, hogy az összes részvény be legyen vezetve?  OTC-n is simán át lehetne venni, nem?   Csak azért várnák meg a tőzsdei bevezetést, hogy egy óriási önkötésben vegye meg az új tulaj a Deltától/Berkitől?  Mi lenne ennek az előnye egy OTC átvétellel szemben?
2) azért a 4IG / Antenna  bekebelezés sem volt kis kaliber, érdekes ott mégsem ment 3 évig a f.szkolódás, közbeeső cég beiktatása stb.  Szerintem egy komoly vevő jön, ajánlatot ad, szerződik és deal done.  nem pöcsöl 3 évig egy közvetítő cég (Delta) beiktatásával.
-
Törölt felhasználó 2022. 03. 06. 08:53
Előzmény: #64288  MOTNAFP-676
Ha bevezetik a részvényeket számításaink szerint ez a csürhe eladja a céget valakinek!
Ameddig nincs bevezetve és nem patyolat ezek nem vásárolnak! Nyilván a nagyobb reszvenyszam nem jó, de mi a váltásra spekulálunk! 
És itt jön ikon óriási kérdése!
De kik? 😃
Tiborcfiam
Tiborcfiam 2022. 03. 06. 07:54
Egy kolega vitázott nem rég, hogy van e fedezett a 4ig terjeszkedés mögött. Lyukas zoknis Hadházy posztolt a témában egy elég keményet a hétvégén. Hát ez alapján úgy tűnik lehet mégis biztatóbb  a delta részvény jövője mint a versenytársé: 
“ Az őrült háború leple alatt Magyarországon lezajlott az évtized egyik legnagyobb csalása. Furcsa módon egy birtokomba került egyszerű, nyilvánosan is elérhető SZAKDOLGOZAT BUKTATJA LE A NAGY TŐZSDEI CSALÁST. Mutatom, hogyan:    Már többször jeleztem, hogy a kormány szinte a teljes távközlési hálózatot átjátszotta egy magáncégbe, amikor a Mészáros Lőrinc üzlettársa, Jászai Gellért által irányított 4IG bekebelezhette az Antenna Hungáriát. A csalás több százmilliárdos nagyságrendű és összetett, de az egyik legfontosabb eleme egyszerűen lebuktatható.      Az Antenna Hungária egy hatalmas cég, rengeteg vagyonnal és az ország szempontjából létfontosságú infrastruktúrával, legalább 250 milliárd forintot ér. Mészáros emberének cége EGY FILLÉRT SEM FIZETETT ÉRTE, HANEM MAGÁBA OLVASZTOTTA. Hogyan kebelzhetett be egy ekkora céget egy évi 60 milliárdos forgalmú 4IG Zrt? Hát úgy, hogy azt hazudta magáról, hogy néhány egyéb cég megvásárlása után a saját értéke már 400 milliárd forintra emelkedett. Az új leányvállalatait is apportálva így már megszerezhette az irányítást az "összeolvadt" cég felett.   Ebből a 400 milliárdból 230 milliárdot tesz ki csak a DIGI Kft. Elvileg ugyanis ennyiért vásárolta meg a 4IG ezt a céget pár hónapja, gyakorlatilag viszont nem tudjuk, hogy ezt a hatalmas összeget valaha ki fogják-e fizetni. Annál is inkább, mert egy, DIPLOMAMUNKA ÁLTAL ÖSSZEGYŰJTÖTT NYILVÁNOS ADATOK (is) FEKETÉN-FEHÉREN MEGMUTATJÁK, HOGY A DIGI NEMHOGY 230 MILLIÁRDOT, DE 10 MILLIÁRDOT IS ALIG ÉR. https://korrupcioinfo.hu/wp-content/uploads/2020/11/3.Elekne.pdfA DIGI tartósan veszteséges, hatalmas rövidtávú kintlévőségei vannak, több, mint amennyi a könyv szerinti vagyona a cégnek. Így a 4IG behazudott 400 milliárdos értékéből nyugodtan levonhatunk több , mint 200 milliárdot.    Az egész nem más, mint egy primitív tőzsdei csalás, szemfényvesztés, amivel a könyvviteli szabályok megsértésével követtek el. Így játszotta magánkézbe a Fidesz az ország számára létfontosságú telekommunikációs infrastruktúrát. Csalással. Mivel máshogy? A következő napokban további bizonyítékokat fogok bemutatni arról, hogy a 4IG Nyrt. vezetői köztörvényes bűnöket elkövetve szedték össze azt a hatalmas vagyont, amin ma ülnek.“
MOTNAFP-676 2022. 03. 05. 17:59
Gyerekek a negatív pontozással nem sokra megyek! Mindenki ezt várta, most az MNB-re várunk. Több részvény ennek a bevezetése miért emeli az árfolyamot?  Vagy ez álmodik a nyomor?  Negatívok jöhetnek, de azért valaki fevilagosithatna? Köszönöm 
MOTNAFP-676 2022. 03. 05. 17:59
Gyerekek a negatív pontozással nem sokra megyek! Mindenki ezt várta, most az MNB-re várunk. Több részvény ennek a bevezetése miért emeli az árfolyamot?  Vagy ez álmodik a nyomor?  Negatívok jöhetnek, de azért valaki fevilagosithatna? Köszönöm 
MOTNAFP-676 2022. 03. 05. 16:25
Sziasztok! Új vagyok itt. Érdeklődnek, hogy bevezetéséről mit hallani? Lehet hüle kérdés de ha lesz bevezetése akkor mi várható? Nem értem a logikáját, hogy mi miért történik! Emelkedésre gondolok. Ha emelkedik mitől? Mitől kéne?
Bocs ha butaságot kérdezek! 
Törölt felhasználó 2022. 03. 05. 14:51
Előzmény: #64284  Page
A ner az Amerika példa, reméljük más is az lesz!
Page 2022. 03. 05. 14:28
Előzmény: #64277  MANOPI
Szia!
Már több, mint 10 éve volt? Az nem ssmmi. Na, én azóta tartom. Sőt, most néhány hete nagyon bevásároltam. Mire végeztem vele, másnap kitört a háború. Ilyen az én formám. 😀 Hogy leállították a hangadókat? Volt egy szőke pali, rászólt az egyik hozzászólóra, hogy vegye ki a szájából a rágógumit. Majdnem ráugrottam, hogy kiszedjem a székéből, aztán szünetben meg én nyugtatgattalak, mert azért tudtam, hogy jártas vagy egy-két nem vicces sportágban. Képzeld Ogly tényleg biztonsági őr volt, csak azért emlékszel így rá, mert részvényben kapta meg arra a napra a fizetését. Rákérdeztem nála. Azért ült közénk, hogy minél több infot kihúzzon belőlünk. Bocs, a többiektől hogy ilyen hosszú lett, de talán hétvégén belefér és szerintem ez is érdekes lehet, hogy ilyenek is voltak. Tényleg Balkán. 
Mint írtam azóta is olvaslak és szinte mindig igazad volt és van. Most is mikor Amerikát hozod fel példaként ugyanúgy kéne nálunk is, minden más enne. Dehát ez is ugyanolyan utópia, mint az én hétfői szélmalomharcom. Nem fogok itt sokszor megnyílvánulni, úgyhogy minden jót kívánok Neked úgy az üzletben, mint a magánéletedben! 
Szia! 
Törölt felhasználó 2022. 03. 05. 13:46
Előzmény: #64277  MANOPI
Én nem adom én öntöm, hétfőn 610-615 között! 😃
MANOPI
MANOPI 2022. 03. 05. 13:27
Előzmény: #64279  czgyuszi
 Te  is a  jövőre  gondolsz,  érdeklődsz  beszélgetsz  és másoknak  ez  nem tetszik.  :-)                                       Miért  nem írják le a  gondolataikat ? Vigyázz,  ha velem beszélgetsz  akkor  közutálat "tárgya "  leszel.  :-)      Van  akiknek  ennyire telik.   A  tőzsdén  pedig  a  gondolkodás  kifizetődőbb  mint  homokozni.  :-)                     Ennyi  elég  is  volt  a mai  napra.             Azért  írtam,mert egy  régi kolléga megszólított  és  kérdezett.                Ha nem  válaszolok  akkor  pedig  ugye  az  a  baj.                         Szia.

Topik gazda

Pluto13
Pluto13
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek