Nagy a kockázat de ha megmentik akkor robbanni fog .... Valakik nagyot merítettek az 2eu-s árfolyamon... Hétfőn szerintem bele is veszek egy kis apróval lesz ami lesz :) https://www.investing.com/equities/wire-card
Törölt felhasználó2020. 06. 27. 20:47
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2020. 06. 27. 18:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
😁😆 Ja értem: akkor kiderült, hogy a "nyugat" is mocskos? Még ilyet,de így nehéz lesz magyarászkodni a migráncs-simogatóknak😛 ha a lipsi szo alatt ezt érted.Magyarán a WC-ben is kiderült, hogy ami büdi, az ott is kaki. Nem pedig parfüm alapjául szolgáló cetmirigy. Hanem ez biza jó nagy sz@r. Az is lett.
Ezek szerint akkor nem csak a BÉT-en vannak sunyiságok,summantások, nem is kicsi cirka 600 MRD forintnyi, csak ebben a cégben. A liberális demokrácia egyik fellegvárában is történnek ilyen summantások? Az elmúlt évtizedben nem is kevés: DB,CB,VW most meg a WC?! Na ne, mik nem derülnek ki...Vagy sokan úgy voltak vele, hogy ami nyugaton merül fel, az rágalmazás,becstelenítés, mert ilyen csak MO-n történhet meg az EU-ban, ezek szerint mégsem. Kiderül a végén az üzleti élet mindenhol ugyanolyan trágya és hiteltelen.Sokaknak érdemes felülvizsgálniuk a világnézetét.
Tobbet en biztos nem irok be a vetelekrol eddig sem volt jellemzo.Nyero lenne akkor az lenne a problema.Beirnam,hogy mindig bukok akkor meg jonne a duma,hogy mibol :-)
Ha megvesznek tőle néhány leányvállalatot az nem jelenti hogy a részvényeknek bármi értéke lenne. Inkább a hitelezők örülhetnek hogy kevesebb lesz a leírásuk ha valóban sikerül eladni egységeket.
Valahogy úgy kell sztem ezt elképzelni, mint amikor elküldesz egy email-t mongyuk Patagóniába vagy Tahitibe valakinek... az megérkezik kb. 5-10 mp múlva... de hogy közben mi történik, azt 1000 vagy 10.000 emberből jó ha 1 tudja (úgy ahogy)...;)... na, ezeknek a köztes, de láthatatlan, úgymond a "gépházban tevékenykedő" aktoroknak is keresniük kell egy picit a tranzakció(ko)n.
Wirecard