Gratulalok , az kemeny. Eros vagy! . Inditsunk egy challenge-t, hogy ki birja a legtovabb ezzel a Tilray csodaval. Ha jol emlekszem, akkor volt itt egy 30x-es forecast is. En beneveztem 1000 darabbal 1,10-ről.
Itt egy ujabb elorejelzes: JPMORGAN: “.. Given the continued emergence of ‘a new equity culture’, a scenario where the equity allocation by investors globally keeps grinding higher over the next three years towards its previous 2000 peak, would imply 47% equity upside from here.”
Nikkei: tegnap el is érte az emelkedő trendcsatorna tetejét, érett rá a short. Meglepett, hogy reggelre zárta is a shortomat. 🙂 Ha arra számítunk, hogy lemehet a trendcsatorna aljáig, akkor továbbra is short. NatGas: továbbra is shortos.
Ilyen dolgot mindig rá lehet fogni valamire, valakire. Azt viszont nem hiszem el, hogy a szülőszobából hazatérve, vagy esetleg másnap reggel ezt nem lehetett volna elintézni. Én OTP-t akartam venni 1300 forintért 2008 után, a befektetési tanácsadóm, mondjam úgy brókerem lebeszélt, hogy ez még feleződni fog, mint az összes többi részvény is. Így a banknál szépen lekötöttem 5 évre a felszabaduló pénzt. Azt a pénzt, amit novemberben mentettem meg, mivel éppen a property szektorban volt befektetve, ami kőként zuhant. A bróker akkor nyugtatott, hogy csak ki kell ülni, de kemény voltam és másnap már nem tudott meggyőzni. Ezért csak 10 %-át vesztettem el a tőkémnek és nem 70%-át.
A nőkkel mindig csak a baj van mester. Van itt egy kolléga, akinek 77db bitcoinja volt, de az asszony eladatta vele, merthogy nehogy má ilyen digitális szarokba tegye a családi megtakarítást 😅
Én is eladtam a redditet 75-ön, oszt' mindjárt 300. Rgti-t 2 dolláron. Persze, amiben tudok ülni, az meg nem megy😎 Érdekes kivétel egyelőre az NBIS, de az még gondolom csődbe megy majd
Nyugtasd magad plusz egy dologgal: kizartnak tartom, hogy az akkor 15 dollaron megvett Tesla reszvenyed a mai napig - vagy akar csak a toredekeig - meglenne. Ebben a forumban senki nem birta volna ki hidegverrel, hogy a penze huszonhetszerezzen. Haromszoros nyeroben a fejed tetejere alltal volna mar es adtad volna mint a szel es - jogosan - buszke lehettel volna magadra. . Btw: nekem ugyanebben az idoszakban (2018-19 kozott halmoztam fel) volt mar LAC-om 3 alol. Be is ragadtam 1-1,5 evre, majd duplaban 5,8 korul adtam. Pedig meg volt rola gyozodve, hogy eletem biznisze lesz. Az is volt / lett volna. Ha csak 20ig mentem volna nyolcszoroztam volna a zsetont 2 ev alatt. De ugyse birtam volna ki fejben 20 dollarig. Most viszont tuljarok az eszen, mert ha felfordulok is kibirom 25-ig 😂😂😂
Nagyon sok férfi és férj él ezzel az érzéssel. A legtöbb feleség azt szereti, ha nagyon sikeres vagy pld. a tőkepiacon, de a sikeres tevékenységeddel természetesen már csak este napi max. 1 órát foglalkozzál, mert a többit ő kívánja igénybe venni. :) Őket általában nem érdekli, hogy az USA kereskedés pont abban az időben van, amikor a család együtt lenne. Be kell vásárolni, kutyát állatorvoshoz kell vinni, gyerekek jönnek, vendégségbe megyünk, gondold el ki hívott és elkezdi hosszan mondani. És ez így megy vagy 100 dologgal és megannyi kérdéssel minden nap, minden órájában, amire muszáj válaszolni, mert akkor nem szabadulsz. Hasznos idő a kereskedésre és olvasásra = nulla. De csodálkozik, hogy azta.... ez a családi ház mikor épült fel? És miből lett? Gyerekeknek hogy lettek a lakások? Berendezések, autó, utazás, jó élet, stb. Aha, akkor ezért van az, hogy akkor fekszel le, amikor már mindenki régen aludt és akkor kelsz, amikor még mindenki aludt. Ebben a szélmalomharcban nem lehet nyerni. Warren Buffett nagyon sok esetben csak testben volt ott a családi ünnepekkor, mert az agya mindig az üzleten volt. Napi 8-10 órát olvasott, de az USA-ban él és ez óriási előny.
én minden nap elmesélem valakinek, hogy a 4IG pakkom el akartam adni 2019.július 9-én 16.00 körül és akartam venni Tesla-t 200 alatt (az még a splitek előtti árfolyam volt), de az asszony hisztizett, hogy "nem igaz, hogy még itt a szülőszobán is ezt a szart nyomkodod?!?!" "De mondom a következő 100 évünk életmódját határozzuk meg most, a szülés meg már tegnap megvolt..." De nem hagyta abba, én meg konfliktus kerülő vagyok, gondoltam, jó majd akkor másnap eladom. Másnaptól szinte teljesen eltűnt a forgalom, nem lehetett az én elég nagy pakkomat eladni. A Forgalom akkor jött vissza novemberben, amikor bejelentették, hogy elmarad a Tsys megvásárlása. Utána adtam el kb 60%-kal olcsóbban. A Tesla meg közben már vagy duplázódott addigra, ezért azt már nem vettem, azóta meg amit csinált az már történelem. Szóval mondom is mindig az asszonynak , hogy tartozik nekem kb. 60 millió dollárral... Hát az ilyeneket kva nehéz elengedni. Az átlag emberek még csak érzékelni sem tudják, hogy ez mekkora pénz. Amikor azt mondom, hogy ez olyan, mintha az elmúlt 12 évben minden hónapban kapnék kb 150 millió forintot, akkor meglepődnek, de akkor sem tudják felfogni. Vissza meg már nem jön ez a lehetőség, rég nyugdíjba mentem volna. Azzal nyugtathatom magam, hogy biztos lezuhant volna a magángépem, vagy meghaltam volna a sportautómmal... És milyen jó, hogy legalább élek. És tőzsdézek ezzel az aprópénzzel , ami a sok bukó után megmaradt.
SPY daytrade AMig a wave(4) melyponttol =6551 szamitott fibo38 =6616 support megtart minden esest, es nem esik ala, addig lehet jogosan uj ATH-ban remenykedni. Ha ala esik, az a 15min daytrade charton uj helyzetet jelentene; de 6590 ala eses mar biztosan egy melyebb korrekcio kezdetet jelenti. AZ utolso 3 ora egy submicro fokozatu (4) hullam, lasd elozo chartot. EN itt mar partvonalrol nezem. Kivarok; meg egy (Iv-v) hullampar lehet, kivarom amig ez kialakul.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.