Erről a fogamzásgátlás jut az eszembe. Ha a nők RENDSZERESEN beveszik a tablettát, akkor nem esnek teherbe. Viszont, ha a nők CSAK EGYSZER NEM VESZIK BE A FOGAMZÁSGÁNLÁST, AKKOR TEHERBE ESHETNEK. A lényeg, adott egy műveletsor, amit ismételnek naponta. Ha csak egyszer eltérnek az eredeti szabálytól, akkor új útra lépnek, ami azután már nem az eredeti út, hanem egy új, mert azzal terhesség párosul. - Ha a én (vagy bárki más) RENDSZERESEN lépésről lépésre követem a leírt példa alapján a kereskedést minden 7. napon, ha long az adott hónap, akkor az pont olyan, mint amikor a nők beveszik a tablettát, akkor nem esnek teherbe, amegkapjuk azt az eredményt, amit a táblázatba leírtam. Viszont, ha a nők CSAK EGYSZER NEM VESZIK BE A FOGAMZÁSGÁNLÁST, AKKOR TEHERBE ESHETNEK. Tehát, ha csak egyszer nem követem az eredeti tervet és kihagyom vagy módosítom egy alkalomra, majd vissza állok az eredeti tervhez, az már onnan nem lesz teljes egészében eredeti, hanem egy teljesen új stratégia, aminek más lesz a végeredménye. A lényeg, adott egy műveletsor, amit ismételek havonta. Ha csak egyszer eltérek (vagy más eltér az eredeti szabálytól), akkor új útra lépek (lépnek), ami azután már nem az eredeti út, hanem egy új, mert azzal terhesség párosul, mert ehhez új eredmény párosul. A szabály szerint a 2026 január 1 érték alacsonyabb, mint a 2026 január 6, ezért jelenleg 2026 január 7-től long, amit hónap végéig kell tartani. Nem tudni 100%-ig, hogy valóban nyereséges lesz e a hónap végére a long pozíció és lehet, hogy pont most veszít az, aki meglépi. De csak ezzel a hozzáállással lehet végig csinálni ezt a tervet. Oda kell tenni a tűzbe a kezünket és nem gondolkodni-Ha eddig működott, akkor ezután is működni fog alapon. Aki most elkezdi, aroknak majd 2026 vagy 2027-ban derül ki, hogy mennyire volt jó döntés hinni ebben a logikában. Tehát nem februárban fog ez kiderülni. Én így csinálom, bárki követheti papíron, mint egy játékot. Én úgy álltam ehhez, hogy olyan pénzt fektetek be, ami nem fáj, ha elvesz. Én így álltam hottá. Van, akinek egy 10Mft, kinek 1Mft, Van, akinél ez a vonal 100 000Ft, de van, akinél 30 000Ft. Én másképp ellenőrzöm minden hónapban még mindig a logika megbízhatóságát: 1: Megvizsgálom mindig, hogy volt e olyan hónap, amikor kimaradtam egy emelkedésből, mert a logika szerint nem szabad longolni, ezeket a hónapokat ellenőriztem és negyon kevés esetben lett volna mégis jó a long, tehát nem számít, tehát jó az eredeti logika. 2: Azt is ellenőrzöm mindig, azok a hónapok, amikor nincs long, akkor valóban eset e az árfolyam. És 85%-ban kimondható, hogy igen. Tehát ez is azt erősíti, hogy ez a logika, ami alapján longolok, ez megbízható. A csodálatos matematika, amit gyerekként mindenki utál :)
Bitcoin
Olyan kérédsem lenne, hogy ha bitcoint veszek ATM-ben papír alapon és csak a jövő héten érkezik meg a TREZOR tárcám, akkor azt a bitcoin-t amit megvettem ATM-en keresztül simán eltudom küldeni magamnak a TREZOR tárcára később? (Még nincs semilyen tapasztalatom és csak kis fagyipénzzel játszanék, hogy jobban megértsem.)
Köszi!