Lezajlottak a német választások, Angela Merkel újabb 4 évre lehet kancellár.A két nagy párt rosszabbul szerepelt, mint négy éve, ezt nézve a nagy nyertes a szélsõjobb AfD, és a parlamentbe visszakerülõ liberális FDP.Újrázhat a
Ugyanmár! Nézd meg csak az e heti beszédeit, amikből nem tudott kihagyni minket. A másik szájhős pedig itt hazudozik éppen megint. Vissza sem kell keresned. Hogy nem tudja belinkelni? Hát persze, hogy nem. Hiszen nincs meg a fórum könyvtárában az amit hazudik. Hogy miért égeti magát? Fingom sincs. :)
"őket tudják mozgósítani a zavarosba halászók"
"a diszlexia nem szégyen", de azért megtanulhatnál végre magyarul is -még ha nem is anyanyelvi szinten- ha már ennyit írogatsz ide.
Nem kevertem össze és még finom is voltam. Ugyanis, ha csak szidsz valakit az egy dolog, de rosszat kívánni egy országnak az sokkal keményebb. Ezért is örülök, hogy megbukott.
akkor pontosítok, mert úgy látszik ez másnak nem egyértelmű
mert hiába van rengeteg török pl. segélyen, azért fogyasztanak is + összességében bőven kitermelik a többiek segélyét
a többi török termeli ki
a lényeg az, hogy a török populáció nem jelent veszteséget a költségvetésnek
a másik lényeges megjegyzésem, hogy a diszlexia nem szégyen
nem írtam, hogy a segélyes termeli ki, hanem a többiek
Új "közgazdaságtan". Keynes és a monetaristák is csak pislognak. Aztán a monetaristák miután kimosolyogták magukat megemelik a kamatokat és eltűnik az "új közgazdaságtan" minden marhasággal együtt. :)
Merkel vezeti tovább Németországot
Ugrás a cikkhez