Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Audax1 a másik bölcs, aki megmondja mi lesz, a sok gondolkodni képtelen gyökér meg tapsol, lájkol, örül. Egy nem normális gondolkodás az, amikor azt gondolod, hogy mindenki hülye. Hidd el, te vagy az! 😉
Egy nagyon fasza cikket lehet minuszolni, csak nincs értelme. Mert igenis vannak kiváló startup-ok. Inkább meg kell fontolni a pozíciókat egy kuncsorgó 4ig-ban.
Egy nagyon fasza cikket lehet minuszolni, csak nincs értelme. Mert igenis vannak kiváló startup-ok. Inkább meg kell fontolni a pozíciókat egy kuncsorgó 4ig-ban.
Haho pánikoltatók, őszre csúszik a vissza cucc! De lehet csak jövőre lesz ebből valami! Addig vajon bírjátok a játszadozást? Mit is írtátok április 13 -án bilincs és 500 lesz!
Rendben, csak akkor felettébb érdekes hogy az opust miért nem vágják taccsra!? Ha valami ,az igazán neres papír, a stroman mészáros mögött az egész orbán familia vagyona ott dekkol, amit ki loptak az adófizetők, eu- s pénzekből!! Ha valamire nagyban lehetett volna fogadni kormányváltáskor az az opus óriási veresége lett volna!! Errefel azt békén hagyják, ezt meg ütik!! Mondjuk magam ellen beszélek, mert a héten azt is vettem bőven meg ezt is, de akkor is érthetetlen!!
Nem tudhatjuk miért van. Lehet bölcs Karak módjára jobb most
meglapulni, és nem önteni olajat a tűzre nyilatkozatokkal. Borzasztó
szélsőségesek a Tiszások és a Vezírük is az. Nem tudni mi a jó tárgyalási
technika. Lehet bármit tenne JG, MP lesöpörné gyűlöleltből. Én még mindig azt látom
megy a múlt pocskondiázása, és a PR fröcsögés. Nekem személy szerint nem
kenyerem MP sítílusa továbbra sem, annak ellenére, hogy van olyan amivel
egyetértek teljesen a ténykedésükből, de a feleslegesen gőgös és arrogáns stílust
továbbra sem tudom elfogadni. Ilyen emberrel óvatosan kell tárgyalni az biztos.
A másikban hiányolják a kommunikációt a cég vezetése részéről, ezzel én is egyetértek!! Amikor tavaly mesterségesen felhúzták négyezer és fölé az árfolyamot minden kis szar hírre száguldott a papír. Még ha jászai elfingotta magát azt is közzétették, és emelkedett a részvény!!! Most bezzeg két hónapja kussolnak mintha nem is léteznének!! A kopasz részéről legalább annyit hogy nem kell pánikolni, dolgoznak az ügyön minden rendben lesz remélhetőleg!! De még erre sem képes ,még ha csak kamuzna is ,inkább hallgat mint szarospista a lakodalomban!!! Nálam teljesen hiteltelen lett ez az ember, de reméljük hogy dolgoznak valóban a háttérben és elfelejthetjük ezt a gyalázatos árfolyamot!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...