Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
én pont azt akartam irni, hogy ne szűnjön meg. Most már belekeveredek a magyar nyelvbe is. Nyilván az az érdeke mindenkinek, hogy ne szűnjön meg. Ezt akartam írni. Bocs ha elb..tam
kiváncsi vagyok te hogyan gondolod hogy megszünne az a 8500 munkahely.Mennyire vagy logikus mennyire értesz az ilyen dolgokhoz.Rába példáúl kirágna a munkásait miért is? vagy a regi digi munkásai?Szted nem venné át más mondjuk a digi visszavenné esetleg vagy államhoz kerülne?Nemtudom hogy képzeled azt el hogy megszünne 8500 munkahely.
8500 munkahely nem kevés. Senkinek nem érdeke, hogy ne maradjon életben a cég. Azt, hogy hogyan oldják meg, találja ki JG csapata és MP aki 60 misit keresett a cég részvényeivel, és 14 évig maga is vastagon azon az oldalon állt. Ott a feladat, meg kell oldani.
összes neres papír arról szólt hogy ők oda rakták ahova akarták és akkor amikor akarták.Előre nekik meg volt írva hogy ilyen meg olyan bejelentés lesz és ennek függvényébe mozgatták.Ez látszottt mindig is konzum opus 4ig-en.Most már vakon vannak ők is az új kormány miatt ezért nem is lehet itt már 3000-es árfolyamról álmodozni örüljenek az emberek ha egyáltalán életben marad a cég.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...