Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Játszanak nem szétverik, feltehetően a legnagyobb eladó a vevő is. Amúgy egy tőzsdei céggel semmit sem tudnak tenni legfeljebb lecserélik az állam által delegált igazgatói tanács tagokat és szépen megy tovább minden. A cég működik.
Decemberben kérdeztem fiúk jó lesz ez így, hülyeségeket ne írjunk, sávontartás, hülyeségeket ne írjunk, 2500-2700 között fog mozogni, hülyék vagytok..., szóval 3 nap múlva ez is kiderül...
Ezt szétverik miközben a héten USA üzletek jöttek, opus meg alig esik. Azt védik, a cég veszi, míg a 4ig-t elengedték, jászaiékat nem érdekli az árfolyam.
Nem fura, aki túl élheti a kormányváltást az ütik a másik az opus meg elvan. Nagy kamu van itt kicsi közkéz játszanak a fiúk. Aki akarta az már reges régen kiszállt, hülyeséget ne írjunk. Itt most játszóházban üzemel. He He
Ez nem pánik, csak kiveszik a pénzt az utolsó 2 napon biztos, ami biztos alapon és majd hétfőn visszarakják eredménytől függően. Holnap is ez lesz, szvsz lerakják telekom magasságba ~ 2000 környékére. Aki hisz a fidesz győzelmében annak szvsz fölösleges most kiszállni, aki meg hisz a fidesz győzelmében az 2000-en bevásárol, a harmadik verziót mindenkinek a képzelőerejére bízom, üdv a kaszinóban...
Detto egy, azaz 1 db hozzászólás után az egyházfő kitiltott. El is ment a kedvem megnyílvánulni, ha nem hiszek benne repülök, pedig csak egy kívülálló szemével próbáltam gondolkodni. Értem én hogy Hit gyüli, de ennyire, ez meglepett. Majd elválik igazam volt-e, de ez a hívőket nyilván nem hatja meg, van aki a más kárán tanúl van aki a sajátján sem.
Dottore! Ön nem érti, h céghálózatokon keresztül talicskáznak ki pénzeket!? Signal fórumtárs írásait és a céghálót kellene tanulmányozni! De abban csak az igazodik el, aki kitalálta.. U.i. másik fórumból kitiltás 2 objektív hsz miatt, ami utáni mindig zuhi jött...grat
Rengetegen veszik most rövidre, 1-2 napra mert nagy a mozgása. Amúgy is csak a kicsik adják veszik, nagy tulajok nem adják, látszik a darabszámon. A kérdés az, a cég vagy JG miért nem védi itt az árfolyamot mint pl. opus.
Igen, irónia volt persze. Jól rajta vagy, hogy kiszúrtad... Talán mivel TISZA-s hátterű így az erősebb/nagyobb számok nagyobb lejtmenetet okoznak és erre még rá is lehet adni, "essen csak". Itt van valami sumákolás! Az előző kettő teljes napig tartott. Megindul lefelé és lesz-e még lekör vagy már inkább veszik, hogy ne maradjanak le?!
Törölt felhasználó2026. 04. 08. 21:15
Egy dolgot nem értek. Akinek nem tetszik ez a cég, nem bízik a sikerében, az minek veszi a papírjait? Ha meg nem veszi, akkor minek irkál ide lehúzós, gyenge szövegeket? Még a helyesírásra sem tudnak figyelni, ki veszi őket komolyan?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...